Ahojky udělala jsem testik ráno a nic tam nebylo kouknu na to asi po 2 hodinach pac jsem na něj zapomněla a je tam duch vidíte ho taky? Já vím že se nemá odecitat po limitu.ale mě nikdy neudělal test ducha když jsem nebyla trhu. Co si o tom myslíte?
Je tam 🤩
@mimco ale po limitu takže z toho nic být nemusí
me teda prijde nejaka seda :-/ Takze ja bych rozhodne nepovazovala za pozitivni...
Jako něco tam vidím, ale je to po limitu. Takže bych zkusila za týden znovu. Nebo při zpoždění MS.
@nat je hezký růžová jde to na hoo vyfotit.ale po limitu takže nevím no.
Tyhle testy rádi dělají falešné duchy. Takže kup obyč papírkový. 😊
po limitu bych tomu neverila...Zkusit za 2dny 🙂
Já jsem měla u obou těhotenství na prvním testu ducha po limitu. 😂
Po limitu zahodit.
Ja kupovala 10tkove a kdyz byl duch, treba i po limitu, byla jsem tehotna (celkem 4x, takze spolehlivy vzorek 🙂))
@janedv já jsem na to zvědavá co bude noc děkuji každý to má ale jinak
I po limitu se počítá. Taková mi tady běhá 😉ale je to hodně slabé, zkus za pár dní udělat nový nebo počkej na vynechání MS
@tasimia já právě ne, když byl negativní tak byl negativní i za tři dny nikdy se nic neobjevilo a ze jsem těch negativních měla 😂 ale muže byt vadný test nebo to má každý jinak ze i leze min hcg nahoru. Já třeba dva týdny po vynechání a potvrzení těhotenství v krvi neměla na testu dálnici jako byl pozitivní ale furt to nebylo jasné silné. Holky okolo měli třeba před MS dálnici jak blazen
Když jsem měla na TT ducha,udělala jsem OVU test a bylo jasno hned
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já tam nic nevidím. 😳 Když tak si udělej digitální. To bude jistější