Vidíte něco prosím?
Ahoj, něco málo tam vidím. Kolik jsi DPO? Test je z ranní moči?
Ahoj pidi mini ducha vidím 😊
Vidím ducha,zkuste za dva dny
Na te třeti fotce něco vidim
@packa22 vůbec nevím. V lednu jsem měla antiko injekci Depo prověrka a další už jsem si nedala. Od té doby ještě normální MS nebyla jen občas spineni.
Provera
Já vidím ducha.
Taký vidím ducha 😊 držím pěstí ať sílí. 🍀
Je tam mini dusik 🙂 testuj dalsi dny rano a uvidis jestli bude silit. Mam ted prcka presne z takoveho ducha. Bylo to tenkrat asi 11dpo.
@jolikoli jsem na tom stejně. Dnes dělaný po dvou dnech a žádný rozdíl. Takže asi plány poplach.
Nic nevidím :( kolik jsi DPO?
ja bych rekla,ze nejaky slaby naznak tam je,ale jestli to nebude spise biochemicke tehu..
@nat předevčírem a dnes
Určitě ještě zkusím za týden. Mám před plánovanou MS, jen od té poslední mě bolela šíleně prsa a velmi dlouho. Což jsem nikdy předtím neměla. Nechtěla jsem tomu dávat zatím žádný důvod, proto i ten odpolední test. Víte jak to je když se člověk upne. Malinko počkám a zkusím další.
Teď na těch posledních vidím nicméně bych si být tebou koupila gs mamatest, protože ten Pepino má málo barviva a v době, kdy jsem na mamatestu měla už krásnou čárku, tak na Pepinu byl jen nepatrný duch 🤷♀️
Tak na tom vrchním je hezky vidět a je to i obden takže zatím ok 🙂
Na Pepino si stěžuje hodně holek co sledují ve skupinkách .A já to musím potvrdit 😃 půl roku bydlím vedle DM takže tam chodím pro Pepíno a půl roku hází duchy či rysky jak to nazvat ,pro potvrzení vždy udělám jiný TT a nic.
Dělala bych test ráno ne odpoledne
@katherine177 me treba vychazely silnejsi testy odpoledne nez rano
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ještě aby se dalo zvětšit