Ahoj, prosím vas. Konci mi MS, ale je mi poslední dny nějak blivno, doma už mám dvě děti, tak znám ty první příznaky, takže jsem si pro sichr udělala dnes ráno test. V první chvíli sněhobílo, úleva, teď večer ho jdu vyhodit a vidím lehký stínek. Vím, že se po limitu nemá vyhodnocovat, přesto mě to rozhodilo. Jaké jsou vaše zkušenosti?
To ber te že je negativní tohle se objevilo i mě a krev negativní
Trefi te uplne zbytečně... 😁😁😁😁
Díky 😇
Negativní test
@krisstina93 také jsem měla takto v září a těhotná nejsem
Pepino mi robil "duchov" vždy a hlavne po limite radi vyliezli, aj keď som tehotná 100% nebola.
Moc děkuji 👍
Negat a stejně proběhla ms tak můžeš bejt v klidu
@kuntovasabina5 ahoj ja s pepinem testuju taky, ma hodně barviva a mám na něm silnější čárku než třeba na dr.max. pokud ti vynechala ms a čárka je silnější než včera, určitě bych to brala jako pozitivní 🙂
@kackabis jsem 6dní po ms která teda byla zvláštní víc než obvykle, vždy ji mám 7dni a kolikrát ten 8 ještě spinim. Tentokrat trvala 4dny a byla hodně slabá.. Jinak minulej měsíc v době ovulace jsem dostala injekci ovitrelle
@kuntovasabina5 pozitivní
@katherine177 Tak i můj test Pepino byl falešný 😅 tak alespoň vím že příště už ho nekoupim 😃
@kuntovasabina5 no to naštve teda ,jste si jistá ? Ikdyž teda já měla podobnou v září také na Pepinu a Mamatestu ,ale těhotná nejsem .
Dnes jsem zkusila jiný test a jasně negativní. Tak si myslím, ze předchozí byl falešný.
@katherine177 Zkusila jsem jiný test a na něm lautr nic, potom jsem zkusila zase Pepino a to mi udělal krásnou druhou čárku 😃 takže těm testům už vůbec nevěřím
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Pepino teď poslední dobou dělá duchy skoro každému, zkus jiný test.