Test Pepino, trefí mě 😭 Jaké jsou vaše zkušenosti?

1. říj 2022

Ahoj, prosím vas. Konci mi MS, ale je mi poslední dny nějak blivno, doma už mám dvě děti, tak znám ty první příznaky, takže jsem si pro sichr udělala dnes ráno test. V první chvíli sněhobílo, úleva, teď večer ho jdu vyhodit a vidím lehký stínek. Vím, že se po limitu nemá vyhodnocovat, přesto mě to rozhodilo. Jaké jsou vaše zkušenosti?

krisstina93
1. říj 2022

Pepino teď poslední dobou dělá duchy skoro každému, zkus jiný test.

lencaa11
1. říj 2022

To ber te že je negativní tohle se objevilo i mě a krev negativní

shak29
1. říj 2022

Trefi te uplne zbytečně... 😁😁😁😁

autor
1. říj 2022

Díky 😇

palja
1. říj 2022

Negativní test

katherine177
2. říj 2022

@krisstina93 také jsem měla takto v září a těhotná nejsem

bielanevesta
2. říj 2022

Pepino mi robil "duchov" vždy a hlavne po limite radi vyliezli, aj keď som tehotná 100% nebola.

autor
2. říj 2022

Moc děkuji 👍

jjasmina
2. říj 2022

Negat a stejně proběhla ms tak můžeš bejt v klidu

kuntovasabina5
4. říj 2022

Ahoj, my se o miminko snažíme už rok včera test z ranni moči, dá se považovat za pozitivní? Jinak den předtím jsem měla čárku jako zakladatelka

kackabis
4. říj 2022

@kuntovasabina5 ahoj ja s pepinem testuju taky, ma hodně barviva a mám na něm silnější čárku než třeba na dr.max. pokud ti vynechala ms a čárka je silnější než včera, určitě bych to brala jako pozitivní 🙂

kuntovasabina5
4. říj 2022

@kackabis jsem 6dní po ms která teda byla zvláštní víc než obvykle, vždy ji mám 7dni a kolikrát ten 8 ještě spinim. Tentokrat trvala 4dny a byla hodně slabá.. Jinak minulej měsíc v době ovulace jsem dostala injekci ovitrelle

katherine177
4. říj 2022

@kuntovasabina5 pozitivní

kuntovasabina5
5. říj 2022

@katherine177 Tak i můj test Pepino byl falešný 😅 tak alespoň vím že příště už ho nekoupim 😃

katherine177
5. říj 2022

@kuntovasabina5 no to naštve teda ,jste si jistá ? Ikdyž teda já měla podobnou v září také na Pepinu a Mamatestu ,ale těhotná nejsem .

autor
5. říj 2022

Dnes jsem zkusila jiný test a jasně negativní. Tak si myslím, ze předchozí byl falešný.

kuntovasabina5
5. říj 2022

@katherine177 Zkusila jsem jiný test a na něm lautr nic, potom jsem zkusila zase Pepino a to mi udělal krásnou druhou čárku 😃 takže těm testům už vůbec nevěřím

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru