Ahoj, dnes jsem 12dpo a test je dělaný ve 13h dělala jsem si ho hned po tom co jsem si ho koupila, nějak mi to nedalo a udělala jsem si ho.. A vyšel mi velice slabý dusík a to mi tento test ještě neudělal vždy byl úplně bílý a to znamenalo negativní a těhotná jsem nebyla a teď toto.. Zítra ráno udělám další test ale od jiné značky.. Chci se Teda zeptat na zkušenosti s tímto testem (pepino) a jestli nejsem jediná co tam vidí slabého dusika. Děkuji za odpovědi.
Víš přesně, že jsi měla ovulaci před 12 dny? Duch je vidět jen na negativu a ano, pepino bylo jednu dobu proslulé tím, že dělalo duchy... Vím, že ti to asi nedalo a touha po miminku je veliká, ale prosim tě, udělej si test z ranní moči a až po vynechání MS, tohle honění duchů často končí zbytečným zklamáním, protože ženy test nepoužijí v souladu s návodem... Držím palce
Je negativní
Nevidim tam nic,za me negativni a testovala bych opravdu az po vynechani MS
@katherinka33 maxe za me rozhidne ne, jediné mamatest! Maxe nemám tak zzdaleka pozitivní, jako mama!
@princezna19 něco málo vidím 🙂 kolik jsi dpo? Kdy čekáš ms?
@ja_osobne mám 3 dny zpoždění. Dpo já nevím bohužel
@princezna19 na 3 dny zpoždění je to docela slabé, ale třeba byla ovu déle 🙂 zkus test za 2 dny, doporučila bych mamatest, že mě top 🙂
jestli na tomhle někdo něco vidí, tak má asi halucinace, dle mého sněhobílo...
@marcicek84 Asi tak sněhobílo..
Já něco málo vidím, přeji ať ti zesílí 🙂
@fafrle testy pepino,týden po vynecháni ms
@nat já sem si právě dělala včera večer a tam je slabší a dnes ráno tenhle a to bylo u raní moci ale oba testy sou z dvouma carkama přidávam ještě oba ze včera z večera ten horní je ten z večera já mám 3 děti ale dávali sme si vždy pozor ale tentokrát to přítel nestihl a stalo se...
ALE vždy třeba máma testy mi ukazovali falešný čárky tak sem si koupila pepino a nevím jestli si mám Teda udělat blue digitální a nevím ani za jak dlouho je to 14 dní od toho co se to stalo
@nat před MS jenže já to mám nepravidelný takže přesně nevím datum ale jelikož se moc chytlavá řekli mi to doktory v porodnici že mám moc chytlavý hormony a právě mám 3 děti a mám je všechny po roce a jak říkám pepino vždy ukázal že nejsem jo ale prostě teď opravdu po prvý Aš tak moc je to vidět na pepinu nevím opravdu jak pokračovat abych se dostala k závěru 😀
Jako pořád bych spala ve dne mi jde na spaní pořád a mám opravdu najednou tvrdý spaní ale zatím příznaky žádný moc nemám je pravda že teď bych snědla vše co vidím no ale sem zmatená 😀
@gypsi У меня так же, что у вас по итогу?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@fafrle Test Pepino má velmi málo barviva. Mně vycházel vždycky ze všech testů nejslabší. Udělala bych test i jiné značky, doporučuji Dr. Max. Ty opravdu ukazují čárku brzy.