Ahoj holky.
Vím je to tu dnes a denně, hodně pročitam, ale nikdy sem ještě na testu krom sněho bíla neobjevila. Až dnes opravdu neco malinko. Jsem 11/12 dpo. Je to ryska či opravdu mini duch. Cca dva roky se snažíme. Děkuji moc ❤️
já tam taky nic nevidím:( a jedna čárka je negativní
Vidím co myslíš, může to být začínající těhotenství ale zrovna tak to může být zvyšující se hladina hormonů před MS. Musí sílit. Tak držím palce
Děkuji moc. Mám udělat další zítra? Mám stejný test. Ale myslím, že to je spíše ryska. Pár měsíců netestuji vůbec a teď mě to zase chytlo 🙈 Tak uvidíme 🍀💟
@binka1987 to víš že by bylo lepší počkat dva dny, ale já tomtreba nikdy nevydržela 🤣 a když sem byla těhotná, tak byl silnější hned ten druhý den.
Takže když vydržíš lepší, když ne udělej zítra. Držím palce a dej vědět 🍀🍀🍀
@leniczka23 moc děkuji.❤️ Právě no, je to těžké, zrovna dnešní test jsem chtěla nechat na pátek. Tak určitě 😁
Dobrý den chtěla bych se zeptat aplikovala jsem injekci Ovitrelle po 14 dnech jsem jsi udělala test a vyšel mi dvakrát za sebou slabé čárky pozitivní když jsem jsi dělala test ráno jsem trochu špinila pak už cely den ne ale test mi vyšel slabé ten den večer jsem dostala menstruaci, Další den ráno jsem jsi udělala znovu a byl silnější, ale normálně menstruaci sem dostala mate někdo s tím zkušenosti děkuji moc
Tak jsem to vydržela a testovala dnes, vypadá to na rysku.. ukázané v limitu, ale žádný posun, jinou značku testu nemám.. tak nic..děkuji všem. 💟🍀💟
Pepino jsou testy úplně k.....💩💩💩 Dr. Max jsou velmi spolehlivé, zkus ten. Každopádně, pokud jsi nějak 13/14 DPO, tak to spíš vypadá, že se nezadařilo. 🤷♀️ Ale třeba se pletu. Hodně štěstí🍀🍀🍀
@binka1987 tyhle testy mi teď ukazovali ještě výraznější čárku než tobě a to jsem měla 4 dny zpoždění a za dva dny jsem dostala menstruaci 🤷🏻♀️ stalo se mi to už dvakrát 🤯 podotýkám že se chráníme a že teď dítě nechceme
@chlapecektehu tak to je mazec 😱, fakt nechápu, já už si dělala trochu naděje.. v tu středu, ale po tom dnešním testu to bylo víc než jasné, že je to nesmysl...a dnes večer to dostala... 😐
@binka1987 taky jsem jsi dělala naděje ale raději mi vzal doktor krev aby měla jistotu i přes to ze jsem menstruovala a měla pozitivní test
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@binka1987 nic co by šlo napsat že pozitivni duch možná moc světla test udělat znovu radši ☘️☘️