Dobrý den
Představme si čistě virtuální situaci. Řekněme, že jsem těhotná a dva muži přicházejí v úvahu jako otcové
Muž 1 je aféra, se kterou spím, ale on používá kondom. Stoprocentně bych na to nespoléhala, protože je extrémně nemotorný. Je to moc fajn člověk, dokonce by byl rád, kdyby měl dítě, ale myslím, že to nemá budoucnost
Muž 2 je náhodný známý, Jsem single a Muž 1 byl kvůli rodinným záležitostemv zahraničí... a pár drinků, tak se to stalo bez kondomu,
Kdybych byla těhotná, co pak? Muž 1, kterého mám ráda a občas ho vídám, by si brzy uvědomil, že jsem těhotná. Mám mu pak říct, že jsem těhotná, ale nejsem si jistá, jestli je to od něj? Kdyby to bylo od něj, tak by byl zklamaný, že spím s jinými lidmi bez ochrany. Ale 6 měsíců mu říkat, že jsem těhotná od něj a není to od něj, to by nebylo vůbec fér.A pokud bych dělala prenatální test otcovství, pak bych ho o tom musela informovat, jinak bych se k jeho materiálům nedostala.
Co říkáte na tuto pohádku? Jak by bylo správné jednat?
Ja by som to hadala na toho druheho muza. Kazdopadne by som povedala muzovi cislo jedna pravdu. Pokial nejste partneri a pouzivate kondom tak mu predsa moze byt jedno, ze spis s inymi chlapmi.
Přesně tak pokud s mužem 1 nejste partneři a to asi nejste pokud si bere kondom. Tak ho to.muze ranit sice, ale to už není vás problém. Pokud by jste s ním chtěla mít rodinu a muž 2 by to nechtěl takmje podle mě důležité to vykonunikovat tak jak to je
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To záleží jen na tobě, jak se rozhodneš. Kamarádka byla v podobné situaci, ale věděla, že dítě není muže, se kterým žije. Otec dítěte si myslel, že jí jde o peníze a ušila na něho boudu. V rodném listu tedy otce neuvedla a dítě vychovávala s přítelem, se kterým žila. Dítě bylo svému biologickému otci neskutečně podobné, nebylo pochyb, kdo je otec. Biologický otec si to rozmyslel a napůl zaplatili testy otcovství. Nechala ho pak zapsat do rodného listu. Za pár let zemřel, přítel se odstěhoval a zůstala s dítětem sama. Můžeš plánovat jak chceš, život nenaplánuješ. Co se má stát, se stane.