Test. Nemám halucinace, že?

13. dub 2020

Dobrý den, dnes jsem 10DPO a našla jsem tohle ráno. Nemám halucinace že ne?

leniczka23
13. dub 2020

Opravdu nemas halucinace..gratuluju

mimisef
13. dub 2020

Tom opravdu né...🍀

mimisef
13. dub 2020
lucca0
13. dub 2020

Vsak je to jasne pozitivni....

krupka3
13. dub 2020

Ach... Opravdu?

petula.bir
13. dub 2020

Takto vypadal můj test cca 12DPO a dnes jsem ve 26tt 🤣
Gratuluji 😍

alilali
13. dub 2020

@krupka3 Anonym nevyšel, co? 😃🤭

nat
13. dub 2020

No je pozitivní ale návod u testu nebyl?? Že zase taková otázka ☹

krupka3
13. dub 2020

@alilali Myslim, ze muj test by ve 30tt vypadal jinak 😉 To uz byl jen povzdech do tmy, ze se opravdu nekdo musi ptat, jestli je takovyhle test pozitivni nebo ne. To by byly dost silne halucinace.

krupka3
13. dub 2020

@nat Ze?

nat
14. dub 2020

@krupka3 už zase no,sakra to jsou to lidi vážně tak nesamostatní ☹ ? To musíme hodnotit a chválit každý test ?

krupka3
14. dub 2020

@nat Ja bych jeste chapala tu chvalu nebo gratulace atd, rada popreju... Stacilo by to hodit na profil a napsat k tomu neco ve stylu "pochopila jsem, ze jde o pozitivni test". A ne "vidim dobre, zda se mi to, mam halucinace, co vidite"... 10x denne tady 😀

agneska7
14. dub 2020

Holky a proč ne doprejme holkám tu radost ...... Je pozitivní gratuluji 😉

nat
14. dub 2020

@agneska7 ale my neříkáme,že jim to nepřejeme,to není nikde psané,ale pokud je takovýto dotaz třeba i 15 x za den a je jasné,že je test pozitivní,tak proč pořád zakládat tyto diskuse???A když je tu opravdu relevantní dotaz tak zapadne v rámci těchto diskusi....

nella18023
14. dub 2020

Gratuluji!!! 🙂

agneska7
14. dub 2020

@nat já jako ,,bývalá,, dlouhodobá snazilka tohle chápu prostě se chtějí pochlubit tak to vám kterým to vadí nečťete a rovnou preskakujte

nat
14. dub 2020

@agneska7 aha,takže my kterým se děti povedly hned nemáme nárok číst na Koníkovi ??Je vidět,jaká je tu mentalita lidí no 😟😂😂

agneska7
14. dub 2020

@nat to nikdo nepíše jen pisu ze když vám to vadí tak to nečťete ... Asi jste to vůbec nepochopila 😉

leniczka23
14. dub 2020

A vite co, aby jste se vsechny neposraly co vam to tak strasne vadi..uz z nazvu diskuze je naprosto jasny co tam bude, tak to asi neotviram ne? Jo vlastne jit prudit je asi lepsi🙈

alilali
14. dub 2020

@krupka3 Aha 😃 promiň, necítila jsem v tom tu ironii 😃

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru