Test negativní, menstruace nedorazila. Je nějaká šance?

jeeanetta
12. kvě 2015

Ahoj holky, já vím, že je zde tucet stejných témat, ale potřebuji se asi spíš vykecat. S manželem se snažíme o miminko cca od ledna. Je to už 3 den co jsem měla dostat menstruaci, ale ta se zatím nedostavila. TT jsem si dělal v den kdy jsem mens. měla dostat, bohužel test byl negativní. Bolest v podbřišku mám snad už týden, je bodavá(někdy intenzivnější někdy méně). Zrovna včera večer jsem měla bolesti dosti intenzivní, takže jsem čekala že do rána dorazí, ale ta nikde. Je nějaká šance, že najdu //?

chajdaloupka
12. kvě 2015

@jeeanetta Ahojky, věřím, že ti to vyjde. Každá to máme jinak, někomu tt ukáže už v den ms, někomu až po týdnu 🙂 Já čekám do zítra na výsledky z krve ... jsem strašně nervózní... my se snažíme už rok

jeeanetta
autor
12. kvě 2015

@chajdaloupka tak to drzim palce🙂 ne ze bych byla posedla sebesledovanim, ale mam neskutecne zachvaty vzteku, jsem v pohode a potom zurivost. Takze ty si uz objevila //, mela si nejake priznaky?

maki73
12. kvě 2015

@jeeanetta já měla pozitivní test u obou těhotenství až po 3 týdnech od očekávané ms..hladiny hormonů jsou hrozně individuální věc, takže pokud nedorazí, prostě bych čekala, kdy se ty // objeví 🙂.

vondracek
12. kvě 2015

Ahoj, jaký test jsi použila? Kup si v MR. Maxovi jejich testík, dle mě se // dočkáš 🙂 Testni týden po nedostavení se MS. Máš citlivější čich? 🙂

senoritapesa
13. kvě 2015

Ahoj holky – budoucí maminky 🙂

Už jsem si toho přečetla hromadu, ale jsem ze všeho jelen, tak se taky přidám s dotazem 🙂
Jsem 14 dní po 1. inseminaci ( výsledky máme s manželem oba dobré, jen u mě malinká cysta na vaječníku – dle doktorky by neměla dělat zmatky a taky trpím na endometriozu, ale kromě bolestivé menstruace a ovu celkem snesitelné )

1. test jsem si dělala před 4 dny ( manžel mě ukecal )..samozřejmě negativní, ale tak to mě nepřekvapilo 🙂

Dnes, tedy po 14 dnech jsem si měla udělat kontrolní test, který byl ale opět negativní ( PREGNANT 10 )..mám asi ještě 5 dní do očekávané menstruace, tak nevím, zda to ještě může klapnou..čtu plno článků o tom, jak a kdy to testy holkám ukázaly a je to opravdu absolutně matoucí 🙂
Nicméně mě celých 14 bolí v podbříšku a tak obden mám zvýšenou teplotu ( jakoby chřipkový stav..prsa zatím bezezměn..) tak už začínám být skeptická. Ted jsem se rozhodla, že si teda počkám, jestli přijde MS, ale už jsem se vlastně smířila s tím, že přijde..ale ty příznaky?? Vím, že sugence je silná věc, ale stejně..

všem moc držím palečky!!! a díky za názor

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru