Test negativní a MS nikde. Můžu být i tak těhu?

monii007
2. únor 2021

Zdravím, 1.1. jsem mela MS a uz měla dorazit, ale nedorazila a testy jsou negativní. Čípek mám porad nahoře 🤷‍♀️ při MS ho mám dlouhý a tuhý.
Už se snažíme 8 měsíců o miminko a čeká nás inseminace. Tak jsem tak nějak doufala, že to ještě vyjde přirozeně. Co myslíte, můžu být i tak tehu??🙂

ema90
2. únor 2021

@monii007 A jak dlouho mate zpozdeni?

miselinna
2. únor 2021

Kolik jsi DPO? 🙂

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 nemam je uplne pravidelne, chodi po 28 az 31 dnech. To znamena ze 3 dny minimalne 🤷‍♀️🙂

miselinna
Autor odpověď smazal
Zobraz
ema90
3. únor 2021

@monii007 Pokud jsou testy negativni, tak bych spis rekla, ze se ms jen klasicky zpozdila, nebo nedorazila z jinyho duvodu.

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 asi mate pravdu, ale vzdycky doufam do poslední chvile🙈🙂 ale nebudu se na to upinat. Test by to uz ukazal, presne jak pisete.

ema90
3. únor 2021

@monii007 Chapu 😊 Jako neni nic ztraceno, ale tri dny zpozdeni, to by uz asi ukazal.
I kdyz tu nektery zensky pisou, ze jim test ukazal carku az tyden po vynechani, tak si spis myslim, ze mely posunutou ovulaci.
Protoze proste tak z 90% test neco ukaze uz v den vynechani.

monii007
autor
3. únor 2021

@ema90 to asi jo. Me to vlastne, vzdy kdyz jsem byla tehu, ukazalo v den MS 😊🙈 takze co tady zkousim, ze jo 😔🙈😄

ema90
3. únor 2021

@monii007 No 😅 Jako... porad je ve hre ta meskajici ms, ale kdo vi 🤷🏼‍♀️ Mne se ms zpozdila za zivot asi petkrat (kdyz nepocitam pubertu) a nikdy jsem nevedela proc. Zadny stres u me neprobihal, zadne vykyvy vahy a podobne. Proste to tak bylo 🤷🏼‍♀️
Takze pockejte jeste par dni a pak kdyztak na gyndu na vyvolavacku no.

siima12
13. kvě 2024

Zdravím všechny, chci se zeptat. MS mám nepravidelnou, ale menstruace přišla 6.4. a teď furt nic a testy negativní. Ovulaci jsem měla 1.5. vyšel mi test, ale furt čekám co se bude dít.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru