Ahoj holky, chtěla by jsem se zeptat zda můžu být těhotná, BT měřím každý den ihned po probuzení a mám vždy okolo 37, měřím teprve čtrnáct dní a vím že se na to spoléhat nemohu, mám menzes opožděný 9 dní, na začátku srpna jsem přestala brát hormonální antikoncepci, potom jsem to normálně dostala a pak to jsem měla opožděný o pět dní, dělala jsem si minule test a byl tam duch a přesto jsem to dostala, teď tam na testu je maličkatý náznak že to skoro mějte vidět, s přítelem se moc snažíme a byli bychom rádi, posledních pět dní jako kdyby jsem to měla dostat ale nic.🤷🏻♀️
@jjasmina neberu ji od začátku srpna, takže dva měsíce, vím tělo se srovnává mluvím o tom pořád, ale znám také případy kdy žena otěhotněla hned po vysazení antikoncepce, proto se ptám jestli je tam nějaká možnost, před tím než jsem začala brát antikoncepci, jsem měla pravidelný cyklus 28 dní, vím může se to vychýlit, ale je to opožděný necelých 14 dní, testím ob dva dny, a dneska mi vlezl slabý duch🤷🏻♀️
@niky223 jestli mate fotku, hoďte ji sem 🍀
@monika3456 s tou šipkou je dnešní
@monika3456 dnes jsem si objednala do lékárny další testy, od pepina jsem slyšela že nemají dost barviva, a u nás v lékárně a v drogérii moc velký výběr testů bohužel není😕
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@niky223 po vysazeni antikoncepce muže byt cyklus hodně rozházeny nezbývá jen čekat a zkoušet test ..