Test. Můžete poradit?

viky000
25. lis 2024

Prosím vás, potřebuju poradit... Tento měsíc jsem ms dostala dýl, ale byla úplně jiná než vždycky. Nebyla tak silná, trvala i míň než obvykle.
Ale mně to nepřišlo divne, až dneska jsem si to uvědomila. Udělala jsem si test. Co si o tom myslíte? Ještě to teda neni úplně zaschlé..

lencaa11
25. lis 2024

@viky000 čárka je divná možná až bude suchý ale i tak bych asi udělala jiný test možná to bylo biochemické

luciejonsztova
25. lis 2024

Nechci vás strašit. 🙏🏼 Ale přesně takhle se u mě projevilo mimoděložní. Zkusila bych ještě jeden a pokud to bude stejný, určitě kontaktujte lékaře.

misha31
25. lis 2024

Mimodelozko nebo mohlo byt biochemko a odeslo to. Moc slabe

viky000
autor
25. lis 2024

@lencaa11 myslím, že biochemické to nebude. Dělala jsem si test ještě v pátek ráno a byl negativní. A večer přišla ms

martulka88
25. lis 2024

@viky000 Čárka je divná. Udělala bych ještě jeden test a popřípadě šla ke gynekologovi.

viky000
autor
25. lis 2024

@martulka88 koupila jsem teď odpoledne ještě test a vyšel stejně.. duch tam stoprocentně je. Uděláme ještě ráno. Jenže můj doktor má teď dva týdny dovolenou, takže nevím...

misha31
25. lis 2024

@viky000 posles foto? On ten predchozi vypada nafoto divne jakoby ta carka nebyla stejne barevna vsude

martulka88
25. lis 2024

@viky000 Duch ano, ale musela by být čárka odvršku až dolů stejná a nahoře je vidět, že horní část cárky chybí. A to je chybný test.

viky000
autor
25. lis 2024

@misha31 Já už jsem ho vyhodila... Potom mě to furt láká se na to koukat 😁 ale nikdy se mi nestalo, že by mi vyšel i kdyby duch, když jsem dostala menstruaci. A v pátek ráno mi vyšel negativní, takže si nemyslim, že jsem předtím byla těhotná a teď by to byl nějakej zbytek.

viky000
autor
25. lis 2024

@martulka88 Ano, já vás chápu. Na tom mobilu je to i hůř vidět. Ta čárka je opravdu po celým, akorát nahoře je víc zbarvená. Zkusím to ještě líp vyfotit, jestli to půjde.

luciejonsztova
25. lis 2024

@viky000 Musí mít nějaký zástup váš mudr., tohle opravdu není běžné. Třeba bude vše v pořádku, ale mimoděložní není sranda. Rozhodně někam zajděte.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru