Prosím vás, potřebuju poradit... Tento měsíc jsem ms dostala dýl, ale byla úplně jiná než vždycky. Nebyla tak silná, trvala i míň než obvykle.
Ale mně to nepřišlo divne, až dneska jsem si to uvědomila. Udělala jsem si test. Co si o tom myslíte? Ještě to teda neni úplně zaschlé..
Nechci vás strašit. 🙏🏼 Ale přesně takhle se u mě projevilo mimoděložní. Zkusila bych ještě jeden a pokud to bude stejný, určitě kontaktujte lékaře.
Mimodelozko nebo mohlo byt biochemko a odeslo to. Moc slabe
@viky000 Čárka je divná. Udělala bych ještě jeden test a popřípadě šla ke gynekologovi.
@martulka88 koupila jsem teď odpoledne ještě test a vyšel stejně.. duch tam stoprocentně je. Uděláme ještě ráno. Jenže můj doktor má teď dva týdny dovolenou, takže nevím...
@viky000 Duch ano, ale musela by být čárka odvršku až dolů stejná a nahoře je vidět, že horní část cárky chybí. A to je chybný test.
@martulka88 Ano, já vás chápu. Na tom mobilu je to i hůř vidět. Ta čárka je opravdu po celým, akorát nahoře je víc zbarvená. Zkusím to ještě líp vyfotit, jestli to půjde.
@viky000 Musí mít nějaký zástup váš mudr., tohle opravdu není běžné. Třeba bude vše v pořádku, ale mimoděložní není sranda. Rozhodně někam zajděte.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@viky000 čárka je divná možná až bude suchý ale i tak bych asi udělala jiný test možná to bylo biochemické