Ahoj holky, jsem tu nová a potřebuju poradit 🙂 Před chvilkou jsem si udělala test, dneska jsem měla dostat MS, mám pravidelný 28 denní cyklus a vykouklo toto 🙂 myslíte, že se můžu radovat? Je to strašně slabounká čárka
pozitivní 🙂, ještě bych udělala druhý testík 🙂
@luciebx opravdu? A nevadí, že je ta jedna čárka slabší? Chci zkusit další test zítra ráno
@marthinkab jsi na začátku. Čárka bude sílit pokud je tehu prosperující
@marthinkab ze zacatku je vzdycky slabsi 😉
Holky, moc děkuji 🙂 zkusím ráno, pokud bude silnější nebo ne
Pozitivní
@marthinkab udělej za dva dny a uvidíš rozdíl
@marthinkab ten je 100% pozitivní... ;) mrkni ke mě do nového alba - mam je vyfocené s odstupem co dva dny...
Moc děkuji ❤
@julliee moc děkuji, zkusím testnout až o víkendu, snad už bude čárka silnější
@marthinkab hoj, hCG roste u kazde zeny jinak rychle, ale je fakt, ze od uterka by tam posun byt mel. Mela jsem to tak na jare. Testy pozitivni, carka slaba, silila pomalu. Z krve hCG 40 13dpo, za dva dny jen 60... 24 dnu po poceti jsem potratila. Ted jsem znovu v 6. tydnu, testy mam ale ukazkove, behem peti dnu byl posun od slaby carky k extra dalnicim...
Budu drzet palce, ale bud pripravena na to, ze to nemusi vyjit.
@beetlejuice1666 to je mi líto, ale moc gratuluji k těhu 🙂 no jsem připravená na všechno, ale stejně pořád doufám, že to dobře dopadne
@marthinkab krasnyyyyyy.
@luciebx děkuji už od neděle je čárka hezky silná
Nezlobte se, ale Vy tam ty jasné dvě čárky opravdu nevidíte?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marthinkab určitě pozitivní jen ať sílí