Test - je tam duch?

markeetaaa24
4. črc 2019

Chci se zeptat, vidíte tam ducha nebo mám jen halucinace? 😀 na fotce to není asi vidět, ale já ho tam proste viděla

kiki1912
4. črc 2019

@markeetaaa24 vidím jen jednu čárku bohužel

kiki1912
4. črc 2019

@markeetaaa24 zkus test za tři dny třeba a s menší citlivostí než máš teď

jennas
4. črc 2019

@markeetaaa24 ja druhou vidim dost dobre😉jen tak dal

balogis
4. črc 2019

Za mě negativní

balogis
4. črc 2019

U nás stejně tak bílo.snad příště.drzim palce

zuzlinka30
4. črc 2019

Ahojky přidávám se, co myslíte?

markeetaaa24
autor
4. črc 2019

@zuzlinka30 já ji tam vidím 🙂

jitulka87
4. črc 2019

@markeetaaa24 ja vidim...pro srovnani muj prvni pididusik...ted jsme v 39tt

markeetaaa24
autor
4. črc 2019

@jitulka87 tak teď jste mě uklidnila, už sem fakt hotova ze všeho 😁

zuzlinka30
4. črc 2019

No já jsem teprve 13 dní po ovulce. Mám první den zpoždění. No byla bych moc šťastná před rokem mimodelozni a na to zamlkle tak snad to teď vyjde 😘

zuzlinka30
4. črc 2019

@markeetaaa24 to já také 😐

markeetaaa24
autor
4. črc 2019

@zuzlinka30 tak to mě mrzí, doufám ze to tedka vyjde ☺️ Já sem teprve 8 dni po inseminaci tak nevím 🤷‍♀️

zuzlinka30
4. črc 2019

@markeetaaa24 to přijde, to čeká i je hrozně. a já budu doufat že mě ta mrska nedorazí a vše bude v pořádku. No já jsem nafoukle jak balón prsa mě bolej.

markeetaaa24
autor
4. črc 2019

@zuzlinka30 já mám akorát nafouklé bricho jinak nic, takže si myslím, ze to nejspíš zase nevyšlo 😒

michaelapfeiferova
5. črc 2019

@markeetaaa24 marketko, 8 dni je opravdu malo... Navic...... Kazda zena ruzne reaguje na testy. Některé se objeví čárka dřív některá později. Určitě ale neves hlavu a mysli pozitivně <3

zuzlinka30
5. črc 2019

@markeetaaa24 přesně je ještě moc brzy musíme vydržet.

balogis
5. črc 2019

Holky toto je ryska?

michaelapfeiferova
5. črc 2019

@balogis rekla bych ze ne. Zkusis jeste zitra test?

michaelapfeiferova
5. črc 2019

@balogis myslim tim jako ze to asi nebude ryska ale čárka 🙂

balogis
5. črc 2019

@michaelapfeiferova zkusím zítra,holky když mi tohle ukázal papírový můžu udělat digitální ale ne z ranní moči?mám tu jeden a prostě to nevydržím.a hlavně holky 10 teho srpna letíme na dovolenou 🙊

balogis
5. črc 2019

Digitální negativní

mimisef
6. črc 2019

@balogis ahojky testy nedávno .. takto a opravdu těhu jsem nebyla bydlí mi tři za sebou s krásným duchem už jsem se radovala ....přestala jsem testovat a už čekám zda ms dorazí či ne pak je to zklamání, smutný ....atd

sudylichozrout
6. črc 2019

@mimisef tehotna jsi asi byla, ale biovhrmicky a tehotenstvi skoncilo drive, nez prakticky zacalo. Doslo k oplozeni vajicka, deleni bunek a nidaci, ale embryo se neuhnizdilo dobre a odeslo s ms.

@balogis Clearblue digital ma citluvost 25 mlU, ten prouzkovy test 10 mlU. Zkus za dva dny obyc test znovu. Drzim palce.

jennas
6. črc 2019

@mimisef take bych tipovala biochemko...ja pri nem opakovane mela jasne // a pak uz jen slably...to je riziko testování predem no bohuzel...

mimisef
6. črc 2019

@sudylichozrout asi někdo tvrdí že to prý dělá ty duchy ta cysta tak nevím

mimisef
6. črc 2019

@balogis testovala jste dnes? Mě když ukázal clearblue negativní tak jsem těhu nebyla, myslím že je spolehlivý

balogis
7. črc 2019

Holky dnes přišla ms

mimisef
7. črc 2019

@balogis ahojky a ms jako vždy nebo je jiná,občas se stává že ms dorazí slabě, krátce a můžeš být těhu

balogis
7. črc 2019

@mimisef klasická ms a test čistý.

mimisef
7. črc 2019

@balogis tak zkoušet dál a snad se co nejdřív zadari,testují každý měsíc po minulém jsem řekla že už nebudu ukázalo mi to třikrát pěknýho ducha a nic ...:( Nevydržela jsem a včera opět test a sněhobílo...:( Je to těžký a asi to chce trochu vypustit ... uvolnit....až to přijde tak to přijde ..držím palce 💓

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru