Dobrý den, prosím o radu. Menstruace byla před týdnem slabší ale byla . Pocity na zvracení, únava pnutí prsou už přetrvává cca měsíc. Těhotenský test takto. Je možné prosím že jde o těhotenství? Děkuji
@lencaa11 ptám se protože to je kamarádky a něco mi natom nesedí, jen jestli není možné žeby to bylo fixem dokreslene. Každopádně zítra koupíme Test a budu trvat na tom aby udělala nový. Menstruaci údajně měla 27-29.1 dnes je 1.2 už to mi nesedí. Děkuji
@natulkabambulka dobrý vtip 👍🤣🤦🏼♀️
@hasara33 kéž by 🙏 není ji ještě ani 15 😱😡🤦 a fakt mne přijde padlá na hlavu. Ikdyz rozdělaný ten test vypadá věrohodně nesedí mi ani ta barva narůžovělá když ten ne pozitivní je na bílém podkladu. Myslím si totéž že jen mne taha za nos 😡
@natulkabambulka podle mě je to dokreslení. Mezi téma čárkama není ani stejná vzdálenost...ta testovací by byla vždy ve stejné úrovni a ty barvy čárek jsou taky prapodivné...a s tím, že ještě nebylo 15, bych se vůbec nechlubila...
@natulkabambulka nevím jestli si dělá srandu ona z tebe nebo ty z nás každopádně čárky jsou dokreslené na 100%
@hasara33 trochu mne to uklidnilo že tem testům někdo nevěří stejně jako já. Děkuji 🙂 modlím se aby to byl fake a dost ji to dám zežrat až ji osobně otestuju a uvidím. Tohle se nedělá. Děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@natulkabambulka ten poslední vypadá že je pozitivni ale jsou moc namočený udělej te digitální test