Ahoj, dnes jsem 7dpo a už mě dráždila ruka na test.. A výsledek je takovýhle ale nevěřím mu 😔 co myslíte.. Měl někdo takovýhle výsledek od dr. Max a tehu to bylo? Test budu opakovat 10.1.. Děkuji za odpovědi.
7 dni je opavdu brzy, zkus pockat jeste aspon 3 dny 🙂
Bohuzel nic nevidim
Taky nic nevidím.
Ja bych tomu vysledku verila - je to negativni. Na testovani je brzy,navic jsem vicekrat slysela,ze DrMax neni nic moc test.
Nevidím nic. Řekla bych, že je negativní.
Ja testovala jen s dr. Maxem... Dvakrat, pokaždé 7dpo snehobilo, 9dpo slaboucky dusik a den po terminu MS uz krasne // a jsou z toho dve krasne deti 😊
Zkus testovat nejdriv ten 9, 10dpo 😉✊✊🍀
@fafrle
Pořád nic, testuj nejdřív 10-11DPO nejlépe v den ms nebo vynechané.
@veronikav31 Byla tahle odpoved určitě pro mě?
@jjasmina jéé, pardon, to nebylo na vás,ale na tazatelku
@fafrle já vidím už na prvním tt stín. A pokud bys chtěla udělat digitální test, tak to zkusit můžeš,ale mě v den očekávané MS vyšlo - a na klasickým papírkových testech jsem měla duchy a synovi budou 2 roky...takže toliko k digitálnímu testu
@fafrle ahoj 😊 podľa mňa tam tiež nič není, ale je to skoro. Ja som dnes tiež 7 dpo a testla som sa dnes aj keď som vedela, že tam asi nič nebude, no nevydržala som 😆 mala som pravdu, nič tam nebolo, nech som na to hľadela ako dlho 🙈🙉 a rada by som čakala až do MS a aj keď viem že je to iracionálne, zajtra ráno isto budem testovať zas 🤦😆
Budem držať palce nech ti to vyjde 🙂
@fafrle Tento test mi často ukazoval slaboulinké ale šedé čárky, tedy rysku. Až tam bude čárka opravdu, ukáže se ihned po nasátí moči. Mě se to takto stalo 11DPO byla tam slabounká růžová čárka a objevila se hned i když nepatrně. Až tam bude, poznáš to. Na tvé testování je ještě brzo.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já bych hlavně testovala nejdřív tři dny před ms třeba když už. na vašem testu nic nevidím