Holky jdu si sem pro radu 1.4 jsem dostala ms ta skončila 4.4 pak už jen špinění dnes jsem si dělala test a je tam na pohled slaboučký duch. Test byl prováděn po cca 10 h . Co myslíte? Vyfotila bych ale nejde to pořádně vidět
@nikjean měla jsem za to že se dá otěhotnět pouze v době ovulace
@tynaelinaradek Tak to je samozřejmé. To my ale nevíme, kdy u tebe proběhla.
@nikjean u mě má proběhnout 18.4 podle kalendáře myslíš že by to mohlo být ještě z ovulace předtim ?
@tynaelinaradek A z jaké než té předchozí by to těhotenství mělo být? 😅
Asi by bylo vhodné nastudovat, jak funguje lidské tělo. A podle kalendáře se ovulace opravdu nedá měřit.
@tynaelinaradek těhu by bylo z předchozí ovulace samozřejmě, jinak pokud proběhla ms , je možné, že hcg prostě pomalu odchází a proto je duch na testu
uplne nechapu teda...... dneska je 11.4. test sis delala jaky? tehotensky nebo ovulacni? pokud mas kratsi cyklus,tak ted ti teoreticky zacinaji plodne dny....pokud tehotensky,tak sis ho delala,ze jsi mela ms slabou nebo mas nejake priznaky?
Možné je vše , ale tady nevím mno ....měli jste sex během ms nebo těsně po ní ? Pokud ano tak je malinkatá šance že ovulace proběhla hned po skončení ms tělo nejede podle kalendáře takže se může stát že je ovu později či dříve ... Z minulého cyklu to být nemůže na testu by nebyl jen duch ale hodně silná čárka . A nebo je to prostě jen vadný test
@tynaelinaradek souhlasím s nikjean,že ovulace se podle kalendáře nedá měřit.Nicméně u první jsem to měla tak,že jsem menstruaci dostala,pak byla další,ale ta byla taková,že jsem 2 dny špinila a 2 dny krvácela a další se už nedostavila a při kontrole,když se nedostavila ta poslední( šla jsem na vyvolávací injekci) a byla jsem v 8tt tudíž těhotná jsem byla když jsem měla tu předposlední menstruaci.
@agneska7 měli jsem sex těsně po ní
@tynaelinaradek nezbyva nic jineho nez pockat a zkusit test treba za 2 dny - pokud jsi tehotna, tak test zasili
@tynaelinaradek jak píše @eloana budeš muset počkat a zkusit test za 2 dny a uvidíš
@agneska7 který test je podle vás nejlepší
@tynaelinaradek za sebe můžu doporučit mamatest a pak digitální clearblue(s ukazatelem týdnů)🙂
@tynaelinaradek mamatest
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@tynaelinaradek Co si máme myslet? Buď jsi těhotná a nebo se jedná, vzhledem k proběhnuté MS, o biochemické těhotenství, kdy ještě zbytek HCG test zachytil. Nezbývá ti nic jiného, než po pár dnech test absolvovat znovu a tak budeš mít jistotu, jak jsi na tom.