Zdravím holky,dnes je to už 10 dni zpoždění ms test jsem zkoušela dva dny zpátky a vyšel takhle příkladem foto prosím o váš názor popřípadě za jak dlouho se objednat na gyn. po vynechání ms? Předem děkuji 🙂
Promiň, ale já nevidím nic? Možná špatná fotka? 10 dní po zpoždění by měla být viditelná čárka. Já měla viditelného ducha 3 dny před MS
Počkat nechápu jakože objednat se na vyvolavačku ? Nebo že si myslíš že jsi těhotná ? Já na testu teda nic nevidím a když tento je dělaný 2 dny zpět jak vypadá test teď ( nový) ?
Proč hned na vyvolávačku?????? Ty kráso....toto fakt ne. Udělat nový test a pak zavolat doktorce....
A těch 10dni mas zpoždění podle aplikace? Nebo mas nějak sledovanou ovulaci? Protože jestli jen podle aplikace tak to je na prd ta počítá s průměrem a tělo není stroj ta ovulace mohla být klidně dyl a tím pádem se posune i termín ms takže ještě zpoždění realne vůbec mít nemusíš. Na testu osobně nic nevidím ale muže to být fotkou. Zkus udělat ještě jeden test.
Nic tam není skuste spíš Sluníčko z Teta drogerie je lepší
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkusila bych zítra ráno další, jestli bude víc vidět...