Test a není mi dobře. Co myslíte?

andrea1312
14. lis 2024

Tak jsem tady psala do jedné skupinky, že mám pozitivní test. No ten jsem si dělala včera ráno, ten clear Blue ten časný test, paní říkala , že už teď klidně před ms. A to to jsem si teda udělala před ním ještě mamatest normální a tam byl duch slabý. Ale říkala jsem si že počkám na ranní moč. Takže se mi pak po několika minutách ukázala čárka na clear Blue. A dneska jsem si chtěla udělat jen kontrolu a koupila máma test ten plastový test jsem dělala teď před cca hodinou a nic. A to jako musím říct, že mi už asi 3 dny není dobře. Tak já nevím. MS bych měla dostat dnes, tak nevim. Jasný počkám, ale váš názor proč ?

misha31
14. lis 2024

Ja bych oba z fota brala jako negativni. Ta carka neni dobarvena, asi se objevila pozdeji, je nejaky vadny

jaja01k
14. lis 2024

Taky bych řekla, že ten první je vadný. A druhý negativní.

andrea1312
autor
15. lis 2024

Zdravím holky, tak jsem si udělala teda další z ranní moči. A já nevím kolik vadných testů já si ještě koupím. Dělala jsem i máma test a tam úplně slabý duch 🤔

misha31
15. lis 2024

@andrea1312 tenhle nekupuj, ten je fakt na hovno. Nejlepsi klasika levne papirkove. Na mamatestu bych slabeho ducha brala taky jako negativni, dela duchy casto

andrea1312
autor
15. lis 2024

@misha31 aha tak zkusím sis jiný. V lékárně mi doporučila tento že ještě před ms ukáže. Pak mám 3 ty papírové od mamatestu a tam jsou teda slabé takové ty duchy. Tak asi teda zkusím úplně jiný 🤔

felis
15. lis 2024

@andrea1312 me přijdou oba negativní.

rosalindamelinda
Dnes v 09:55

@andrea1312 dělat ty papírkové testy, proč teda nevložíš ty mamatesty?
a co dneska, zkoušela jsi další, sílí?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru