Ahoj. Prosím o posouzení - je to duch? Snažíme se o miminko, momentálně mám 5 dní před MS. Jelikož mám jít v týdnu na rentgen, udělala jsem si test dřív, abych věděla, co u lékařky případně nahlásit...
Ale teda jestli to je 5 dní do očekávané tak aby to náhodou nebyly dvojčátka je až hodně vyrazna
To není žádný duch, to je jasná čárka a jednoznačně pozitivní test. Gratuluju 🙂
Pozitivní testík 🙂
@agneska7 děkuju 😊 no, ta představa mě teď trochu vyděsila 😁
@jaja01k děkuju
@mikes48 díky, ještě přeci jen počkám do termínu než zavolám na gyndu, ať to nezakriknu 😊
@veraakubik díky, no tak uvidíme, co bude z tohohle 😁
Na rtg asik nedojdes 😀 gratuluji
já byla na rtg ve 2tt.... gynekolog mi říkal, že do 6tého to nevadí... a to jsem měla rtg břicha, až druhý den jsem zjistila, že jsem v tom....
Dvojcat se neboj, nemusi to tak byt, mela jsem fakt vyraznou dalnici v den ocekavane MS a od zacatku nyl prcek jen 1 😉 ale taky jsem mela chvili nahnano, mame je v rodine a nase generace je na rade😂
@wafina asi v akutním případě není jiná možnost. Ale tohle je preventivní rentgen zubů, nechci zbytečně zatěžovat tělo.
Rtg zubu pocka, ale zase neleceny kaz dokaze nasekat paseku take. Ja bych teda pockala. Ale zase na druhou stranu...nebyt testu,tak to nevis.
@astyna88 jeden zub mi bude vrtat. Raději riskni kaz, než mrňouska... Syn má vrozenou vadou ruky, etiologie nejasná. Nač to pokoušet...
Vsak jo. Jen bacha na ty kazy, jsou to otevrene infekcni rany, byla uz vysledovana spojitost s predcasnymi porody. Ja dostala kdysi ve 3tt nakrcnik a plachtu pres telo,ale to dava vsem...zbytek jsem chtela resit po porodu a ten probehl predcasne, mozna nahoda,mozna ne,nikdo pricinu nezjistil..
@astyna88 Já chodím na kontroly pravidelně, mám skvělou zubařku. Jeden kaz mi opraví teď ve čtvrtek, rentgen chce dělat preventivně. Každopádně děkuji za info.
@opeth já teda mám pocit, že asi jo 😊 vždyť jsou krásně vidět, za tři čtyři dny zkus znovu, čárka bude silnější. Držím ti palce a přeji krásnou dovolenou 😀
@fitzyk1987 no ja to nakonec nevydržela do rana a zkusila CB 😊 uvidime za par dni, pokud se v párek opravdu nedostavi MS zavolam Na gyndu at me po dovci objedná 🙂 dekuji jsem z toho trosku paf 😊
Gratuluju, no nemá se, teprve čekáš na ms a když příjde, budeš hodně zklamaná. ALE věřme v to lepší 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To je čárka potichu gratuluji