Test 12 dní před ms. Je možné, aby byl duch?

17. srp 2021

Zdravim vsechny prosim mam divnou otazku je mozne mit ducha na testu 12 dni pred ms?zkusila jsem jeden test protoze se citim uz oar dni hrozne porad bych jen spala a prsa me boli.a na testu vyskocil hned duch. Je to asi pekna blbost ze?nebo stalo se to nekomu?snazime se o mimi nerikam ze ne ale test jsem udelala tak nejak z tucha

pajushka1
17. srp 2021

Hoďte fotku testu 😊

lachtanice86
17. srp 2021

Jak dlouhé mas cykly? Kdy byla ovulace?

autor
17. srp 2021

@lachtanice86 ovulaci vubec nesleduji nechavam tomu volny pad a cykly mam delsi ted poslednich par mesicu cca 30az 35.tady je foto

katherine177
17. srp 2021
adula000
17. srp 2021

pokud máš cykly 30-35, tak těhotná nebudeš a tyto testy dělají falešné čárky často.

autor
17. srp 2021

Udelala jsem ovu test a prirovnala k tehu testu.tak nevim

adula000
17. srp 2021

negativní ovu test.

izzylka
17. srp 2021

Oba testy negativní. Ty plastové testy dělají něco, co se zdá jako duch...někdy dělají i hezké čárky. Teď máš tak okolo ovulace, max pár dní po ovulaci 🤷🏻‍♀️

autor
17. srp 2021

@izzylka prave ovu testy pouzivam uz 6 den a porad jen slaba carka tak uvidime

adula000
17. srp 2021

A kde vidíš pozitivní ovulacni test? Tady na fotce žádný takový není

teress1215
17. srp 2021

No bylo by to divné, mě se duch ukázal 7 dni (8dpo) před ms ale nikdo tu čárku neviděl jen já 😀 5 dni před ms (10dpo) už sem měla krásnou čárku 😊 mám cykly 28 dni 😊 s temahle testy zkušenost nemám 🤷🏼‍♀️ Ale chápu vás já testovala jako blázen 5 dni po ovulaci ikdyz sem vedela ze nic nebude vidět, ono dočkat se jestli tam bude nebo ne je hrozny 🙈 přeji hodně štěstí aby vám to vyšlo, zkuste za par dni znovu, já dělala ob dva dny a krásně sílila

nikjean
18. srp 2021

Já teda vidím pouze negativní testy.

autor
19. srp 2021

Zkusila jsem dnes dalsi pred chvili viz foto co myslite? Prvni fotka je hned po namoceni

teress1215
19. srp 2021

Čárka by měla byt fakt viditelnejsi po dvou dnech 🤷🏼‍♀️ Takhle to ob den skakalo u mě ..

teress1215
19. srp 2021

A musíš dělat z ranní moci 🙈 ta má nejvyšší koncentraci hcg ještě když mas před ms

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru