Ahojte prosím 🙏 o ránu 15.12. 2021 som mala poslednú MS
Ovulku 29.12 meškanie mám 9 dní prvý test nič iné druhy duch a ostatné negatívne mam nafúknuté podbruško a pocit ako by som tam mala tenisovú loptičku😂😂 čo si o tom myslite?
@matonka15 Na druhé fotce je krásný duch/spíš už slabá čárka 🍀
@klokanka31 malo to byt naopak prvý vyšiel negatívne druhý je ten fialový a ostatné modré mám negatívne
Modry je negativni, fialovy slabe pozitivni. Muze byt vadny, ale hlavne mi nejak nesedi ty pocty. Pokud uz mas 9 dni zpozdeni, mel by byt jasne pozitivni a ne jen jeden… asi bych radsi resila s lekarem 🤔
No na 9 dní zpoždění je to hodně slabé
Já jsme měla poslední MS 16.12 a včera mi gynekolog potvrdil těhotenství. Myslím, že čárky už by měly být výrazné...ale držím pěsti
Tak to je divné... 🤔 asi raději zajdi k doktorovi.
Ahoj holky, s manželem se už 2 roky snažíme o miminko a nyní jsem po 3 balení Clostilbegytu. Byla jsem ve čtvrtek u gynekologa a tam mi bylo řečeno ze mám sliznici vysokou 12 mm. Cca tyden pozoruji nějaké změny - občasné bolest prsou(malá) akné na čelisti, bily hlenovy výtok, citlivější čich (cif nemuzu ani cítit), bolest břicha (malinka). Nyní jsem v 28 DC (12 dni po ovulaci) a začala jsem strašně malinko krvacet (spíše jen zbytky na papíru vždy). MS má přijít cca za 2-3 dny. TT jsem měla, ale cca 4 dny zpátky negativní…což ale doktor říkal že se nediví. Myslíte, že to muže být uhnizdovani vajíčka nebo začínající dřívější menstruace?? Test si plánují kdyžtak udělat za 2-3 dny…
Ahojky tak už je to 18 deň čo mrcha mešká testy negatívne podbruško nafúknuté sem tam tvrdšie a citlivé prsia ma začali bolieť včera vytok čistý mam navaly zima teplo a z kontroly nič pretože muž zistil že je pozitívny tak karanténa istá 😂😂 a čo vy baby ako sa darí vám??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Co si o tom má kdo myslet? Zkus zítra, pozítří ráno a uvidíš. Návod byl u testů přiložen? Telefon na gynekologa případně určitě taky máš... nechápu smysl takových dotazů kde vlastně ani není co poradit.