Tehu? Zväčšili sa mi bradavky, bolest v podbrušku

tehu_miri
14. črc 2014

Zdravím,potrebujem sa poradiť.Mám partnera už 3,5 roka. Už je to 10 dní od keby sme mali sex. Obávame sa,že ochrana bola poškodená,niečo aj vytieklo do mňa (i keď nie veľa). Antikoncepciu neužívam,partner chce dieťa až po svadbe. Menzes mám dostať 26.júla.
Za posledné dva dni za mi zväčšili bradavky,pocity na napínanie,občas bolesti v podbrušku, som neustále unavená ako mača,nadpriemernú chuť na sladké (čo u mňa nikdy nebolo) a od včera v nohavičkách hustý biely hlien,v podobe slizu,na dotyk sa naťahuje (mykóza to nie je)
Je možné tehu? emoticon

sarkad2856
14. črc 2014

@tehu_miri Tak těhu to být muže , asi bych vyčkala ještě tak 5 dní a pak zkusila udělat test, pokud ste těhotná,test by už měl ukázat // a nejlepší je asi si zajít na krev. testy které ukážou hladinu HCG a bud se těhu potvrdí nebo ne.

dezyre
14. črc 2014

@tehu_miri těhotná být můžeš, ale určitě ještě nemáš těhotenské příznaky. Deset dnů je fakt brzy, deset dnů trvá, než se "maličké" zahnízdí.

zulitvi
14. črc 2014

@tehu_miri Samozřejmě můžeš. Proč jsi neuzila postinor, když jste se báli, že byl kondom poškozený a dítě teď ještě nechcete? Jinak na mě kamarádka shledala příznaky už pár dní po. Moc jsem tomu nevěřila, ale pak jsem dělala test a opravdu.

lencak80
15. črc 2014

dle hlenu a termínu kdy máš dostat MS to spíše vypadá na ovulaci. Vše co popisuješ mám v období ovulace, je mi fakt mizerně... protože MS ti má dorazit až 26.7. to by odpovídalo opravdu ovulaci... těhu příznaky by byly strašně brzy.... takže si myslím, že těhu asi nee.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru