Ahoj, chci se zeptat jestli vidíte taky druhou čárku nebo spíš ducha nebo už z toho mám vidiny🤦♀️
@teplaka1 12 dpo, tenhle test jsem dělala včera večer a zítra má dorazit MS a zatím nic 🤷♀️ Většinou tak 2-3 dny před MS špiním a tentokrát nic 🙈tak nevím jestli to konečně vyšlo nebo ne
@misutka321 zkus z ranní moči udělat,po ránu je nejvic HCG.. Přeji at sílí 🙂 ja dnes teprve 6dpo tak cekam 🙂
@teplaka1 Dobře, děkuji 😊 Doufám, že to vyjde…. Tobě držím palce, aby to vyšlo 👍
@misutka321 ... duch tam je, zítra zkus ještě další test a uvidíš. Jinak je pak nejlepší testovat ob den. Hcg roste skokově, tak tam pak progres bude mnohem líp vidět 🙂
@nickey7777 je to možné.. uvidíš jak bude test sílit dal 🙂 drzim palce
Jestli je to mamatest tak ten rád duchaří zkusila bych jinou značku a obden jestli sílí
@nickey7777 přijde mi to skoro pokud si HAK vysadila 31.7. Buď jsi otěhotněla během HAK nebo ovulace předběhla hned během ms 🤔
@nickey7777 test je po rozebrání neplatný udělej normální test a uvidíš tohle může bejt i ryska chápu že by to bylo super ale nejdřív aby vyšel normálně test 😉🤔
@misutka321 mamatest rád dělá čárky udělala bych úplně jiný test třeba z Benu atd a podle toho uvidíte ☘️☘️
Tohle je přesně takový ten nicneříkající duch, takže já si myslím, že z toho nic nebude. Vůbec když je to ještě uoravena fotka. Ale samozřejmě držím palce .
@misutka321 jo vidím, už krásná čárka. Držím palce 🍀❤️
@nihanin právě že to není mamatest ten raději ani nekupuju ať zbytečně neplaším 😅
@lencaa11 tento je právě z Benu, není to mamatest
@jana_001 MS navíc trvala jen 4 dny, 5 den už skoro nic
Celkově jsem měla jinou MS než na kterou jsem zvyklá. Většinou mám obrovské bolesti a mám ji silnou a tentokrat vůbec. Spíš takové špinění ale pořad mi bylo zle, bolesti břicha žádné ale spíš pocity na zvracení a mdloby, návaly horka střídala zimnice atd. Pak vlastně 12.8 MS skončila a nic
@nickey7777 pokud Ms 12.8 skončila tak je jasný že nemůže vyjít tehu test a tělo teď po vysazení může reagovat různé žena může mít příznaky atd další test bych udělala za par dní ale normálně počurat a podle toho se uvidí neříkám že nemůže bejt těhotenství ale tento test není pozitivní
@misutka321 máte nový test ??☘️☘️
@lencaa11 byl to test dr. max ne mamatest, ještě nemám koupím dneska, zítra má dorazit ms tak uvidím 🙈😊 doufám, že nedorazí 😁❤️
@nickey7777 netuším, ale pokud máš takové příznaky tak těhu test by už měl být pozitivní a tvůj mi přijde tak nejednoznačný. Otestuj později a uvidíš 🙂
@misutka321 tak zítra udělat ráno a to by čárka mohla bejt už více vidět ☘️☘️
@lencaa11 Tak dnes ráno na testu nic 🙄ale MS pořád nikde 🤷♀️
@misutka321 ... nejspíš nějaká hormonální změna, těhotná určitě nebudeš....
@misutka321 tak občas tělo reaguje Ms může přijít třeba za par dní taky jsem to občas měla že přišla o dva dny + - jinak počkala bych týden a uděla ještě test když bude jen / tak bych se objednala k lékaři
Vidím 🙂 každopádně, mě tyto duchy to dělalo i těsně před ms :(
Vidím
@nickey7777 tak co, zkoušela jsi ještě test?
@jana_001 ještě ne zítra ráno budu dělat a dam vědět
Cely víkend jsem se snažila na to nemyslet a vyčistit hlavu 😁
@nickey7777 tak pak dej te foto ..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misutka321 vidím 🙂 kolikátý jsi dpo?