Ahoj holky. Jdu si pro radu. Už jednoho prcka doma mám, má rok a půl. A dnes na testu byl duch. Slabě viditelný, ale teprve dnes mám termín ms. Ale k mému dotazu. Zítra mám preventivní kontrolu na gynde. Objednaná jsem na 10:30. Samozřejmě jim to řeknu, ale vidět asi nic nepůjde. Budou mi teda brát krev? A bere se krev na hcg na lačno, nebo se můžu najíst. Děkuji a přikládám foto testu
@ema90 děkuji. Jako já to nějak nehrotím. Ale můj doktor na konci března končí a předává ordinaci a všechny pacientky k němu musí přijít. A bohužel už do konce března nemá jiný termín. Tak to nemůžu posunout. Jen jsem byla zvědavá, co mě asi čeká. Se synem jsem šla poprvé až v 6 týdnu a už tam bylo i vidět srdíčko. Tak nemám zkušenost s tak brzkou návštěvou. A děkuji za odpověď
Mě dr krev na Hcg ani nebrala, objednala mě na 6tt a tam se už nabiraly 4 ampule.Na den zpoždění máte opravdu slabého ducha, tak přeji ať sílí a je vše v pohodě 🙂
@lucmd Já tam ducha vidím, takže určitě test hcg z krve. Na lačno být nemusíte, mě krev vzali i po 10té hodině a v 14:00 jsem už věděla výsledek. Takže přeji hodně štěstí. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucmd Videt urcite nic nepujde a na lacno byt nemusite, ale nevim, jestli vam v 10:30 krev vezmou. Muj doktor odebira krev jen do 7:45.
A hlavne jeden odber krve nic nerekne, ve stredu na nej bezte znovu.