Těhu příznaky a test negativní. Co teď?

pavlinka238
21. led 2022

Dobrý den mám kamarádku která má těhotenské příznaky:pnutí prsou,žaludek jako na vodě,občasné zvracení a bolí ji v podbřišku jako by to měla dostat.MS by ji měla přijít zítra,ale dnes už testovala a test byl negativní.Neměl toto náhodou někdo?Co teď?Počkat jestli se MS dostaví a pak znovu testovat nebo jak?Moc děkuji za reakce

lencaa11
21. led 2022

@pavlinka238 ano jedine co jde tak počkat na Ms a pak otestovat po vynechání třeba 2,3 dny po ...příznaky které má můžou bejt i před menstruaci a nebo těhotenství je to buď a nebo ...

elesse
21. led 2022

Pockat, ale i tak mi prijde na priznaky spis brzo (byt nekdo je ma takto brzo), castejsi jsou az s narustem hcg o pak tydnu pozdeji…

jjasmina
21. led 2022

@pavlinka238 vždycky, když jsem nebyla těhotná, měla jsem všechny typické příznaky a když jsem byla, tak nic. Nicméně zkusila bych test s citlivosti 10 za dva dny

katule1990
21. led 2022

@pavlinka238 Těhotenské příznaky způsobuje hormon hcg, který by těhotenský test zachytil. Pokud je test negativní, myslím si, že to těhotenské příznaky být nemůžou, což ale neznamená, že nemůže být těhotná. Teď zbývá jen počkat, zda menstruace přijde a když ne, zkusit těhotenský test znovu.

pavlinka238
autor
21. led 2022

@katule1990 děkuji myslela jsem si to 🙂 Také jsem ji to říkala ať počká a udělá test znovu pokud ms nepřijde a nebo ať jde k lékaři 🙂

chasing_rabbits
21. led 2022

Stalo se mi něco podobého… od včera mám nárazové bolesti v podbrišku jako by měla přijít ms(tak jdu na záchod zkontrolovat jestli nepotřebuji vložku a stále nic), jinak se mi to nestává. Do toho mám trochu zvýšené slinění tak jsem si schválně udělala dneska den před ms mamadest a byl sněhověbílý… tak asi taky nic… 🙂

meesh
29. led 2022

Ahoj holky, s manželem se už 2 roky snažíme o miminko a nyní jsem po 3 balení Clostilbegytu. Byla jsem ve čtvrtek u gynekologa a tam mi bylo řečeno ze mám sliznici vysokou 12 mm. Cca tyden pozoruji nějaké změny - občasné bolest prsou(malá) akné na čelisti, bily hlenovy výtok, citlivější čich (cif nemuzu ani cítit), bolest břicha (malinka). Nyní jsem v 28 DC (12 dni po ovulaci) a začala jsem strašně malinko krvacet (spíše jen zbytky na papíru vždy). MS má přijít cca za 2-3 dny. TT jsem měla, ale cca 4 dny zpátky negativní…což ale doktor říkal že se nediví. Myslíte, že to muže být uhnizdovani vajíčka nebo začínající dřívější menstruace?? Test si plánují kdyžtak udělat za 2-3 dny…

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru