Těhu nebo něco jiného?

annakonda
31. říj 2021

Ahoj chci se jestli to může být těhotenství nebo nějaká viroza. Mám týden do menzes a bolí mě hlava, záda a občas píchne v podbřišku na levé straně. Beru antikoncepci. Ale 7.den po pauze jsem zapomněla jednu
vzít. Sex byl den před tím sice chráněny, ale když jsem kondom nasazovala podruhé. Nasadila jsem ho obráceně. Pak jsem ho otočila. Takže strana na která měla jít do mě se dotkla penisu. Přítel si byl sice penis umýt, ale i tak se bojím, že se nějaký dostali na kondom. Nebo z rukou. Sex byl po cca 5-10 minutách. Jsem z toho teď nervózní dítě opravdu nechci. Prosím o radu
Děkuji

sirinfirst
31. říj 2021

@annakonda na 99,99% nejsi těhotná

annakonda
autor
31. říj 2021

@sirinfirst děkuji to mě trochu uklidilo🙏🏻a můžu se zeptat jak jste na to přišla? Prosím

novamamina
31. říj 2021

Pokid bereš jinak antikoncepci jak máš, tak těhotná skoro 100% nebudeš

wladimira
31. říj 2021

@annakonda zkuste si třeba přečíst příbalovy leták k antikoncepci 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

annakonda
autor
31. říj 2021

@wladimira ano že v 1.týdnu je to největší riziko.

veronika111111111
31. říj 2021

V kliduuu

ivya
31. říj 2021

Po kolikáté tu ještě tenhle dotaz bude? 🤦🏼‍♀️

annakonda
autor
31. říj 2021

@veronika111111111 já tu antikoncepci nevzala vůbec, že jsem si druhý den vzala jen tu jednu

veronika111111111
31. říj 2021

@annakonda ja bych neplasila, sama jsem si zapomela dvakrat do roka prasek.. po par letech pravidelnyho brani, si myslim zw je to tam dole dost uzavreny :D pri ms taky neberes ha ne ? 🙂 a chrani te to.. problem je kdyz zeny zapominaji casto, ale jednou fakt ne

veronika111111111
31. říj 2021

Myslim ze te tu vsichni uklidnuji tak pokud chces byt z toho vystesovana i tak, tak nevím co poradit :D

veronika111111111
31. říj 2021

Ja brala ha a s pritelem jsme normalne spaly bez dalsi ochrany, za me je jedna uplne dostacujici.. a taky se parkat stalo ze jsem opomela a zjistila to az druhy den.. nic se nestalo

sirinfirst
1. lis 2021

@annakonda sex 7. den po pauze, jestli si dobře pamatuji, znamená hned po MS, tam naprostá většina žen neovuluje. Navíc jste se spermatem do styku prakticky nepřišla.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru