Těhu nebo ne?

monnys
1. únor 2016

Ahoj holky. Mám takový choulostivý dotaz, jestli se to nestalo také některé z vás.. S partnerem provozujeme přerušovaný sex, před 11 dny se nám stala "nehoda", kdy jsme po jeho vyvrcholení chtěli pokračovat, tak jsme si vzali (poprvé :D) kondom.. ještě jsme během toho koukali, co "toho" kondom zachytil.. ale bohužel prasknul.. Už přes týden mě hrozně bolí prsa, píchá mě v podbřišku, bolí mě hlava a menší nevolnosti.. test zatím negativní, ale je ještě brzy.. MS mám dostat v pátek, ale jsem hrozně nervózní.. Co myslíte, můžu být v tom? Díky..

no_title
1. únor 2016

Teoreticky ano, mohla. Ale víc asi řekne těhotenský test, nicméně dříve než 14 dní po styku nemá smysl ho dělat. Je možné, že si ale trochu příznaky vsugeruješ, psychika udělá hodně. V druhém týdnu jsou obvyklejší spíše příznaky píchání v podbřišku (uhnizďování embria), citlivá prsa a nevolnost přichází ve většině těhotenství později.

sandi777
1. únor 2016

A kdy jsi měla poslední MS a jak dlouhé mas cykly ??

monnys
autor
1. únor 2016

Taky jsem si myslela, jestli to nemám vsugerované.. ale další dítě plánované nebylo. Říkala jsem si, že se nemohlo nic stát.. ale až po tom, co mě začaly bolet prsa, jsem nad tím začala přemýšlet, počítat si ovulační dny, měřit bazální teplotu, jsem z toho na nervy.. Poslední MS byla 8.1., pravidelný 28 denní cyklus..

sandi777
1. únor 2016

Tak bych řekla, že to je pravděpodobné, test by něco mohl napovědět už ve středu.

monnys
autor
1. únor 2016

Děkuji, nezbývá nic jiného než čekat.. buď na MS nebo test.. ale ty nervy jsou hrozné 😖

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru