Těhu?

verunqka
16. srp 2021

Ahooj. Mám 18 den cyklu. Většinou ho mám tak 28-31 dní.
Jsem čtvrtým dnem nachlazená (rýma, 37,1, bolest v krku) četla jsem, že je pravděpodobné, že na začátku těhotenství se může objevit příznak nachlazení, protože je snížená imunita. Od rána mě bolí podbříšek, hlava, nevolnosti.
Je možný, že to je takto brzy? Testík ještě nedělám, na ten mám čas.
Je to naděje, že se to po 7 měsících konečně povedlo? 🤷🏼‍♀️

michaelarousova
16. srp 2021

@verunqka to urcite ne ☺️Sitva probehla ovulace

jjasmina
16. srp 2021

@verunqka naděje umírá poslední, ale já popravdě měla příznaky každý měsíc a každý měsíc jsem si říkala, že určitě jsem a nebyla a když jsem byla, tak jsem byla zase přesvědčena, že nejsem. Nicméně bolest v podbřišku jsem měla ode dne, kdy se měla dostavit MS, měla jsem ji pravidelnou. Jinak u vás je opravdu strašně brzo..

adula000
16. srp 2021

takhle brzo určitě žádné příznaky mít nebudeš. Teď probíhá max ovulace

verunqka
autor
17. srp 2021

Včera večer bolesti podbříšku..
dnes mě bolí břicho na levé straně i na pohmat. Je mi zle od žaludku. Tvoří se mi hodně slin, je to hrozně otravné 😤
U pms mám jiné příznaky (chutě na sladké jídlo, bolest beder, bolest prsou, náladovost).
Ovu byla před 4 dny.
Modlím se 😇😇😇😇

verunqka
autor
17. srp 2021

A taky 4tý den 37 teplota

lachtanice86
17. srp 2021

@verunqka ovulace pred 4dny? Ne tak tyhle priznaky fakt nejsou od těhotenství. A doporučuji si nastudovat jak funguje ženské tělo, očividně to potrebujes

michaelarousova
17. srp 2021

@verunqka to jsou spis po ovulacni priznaky nebo je to vsugerovane☺️Sle tejotenske bohuzel ne ..to neni realne☺️Kazdopadne drzim palce at to vyjde ☺️

verunqka
autor
17. srp 2021

@lachtanice86 nemusíte být hned zlá 🙂))
Jsem teprv na začátku, nevím všechno.
Za zeptání a rady přece nic nedám, viďte? 🙂

verunqka
autor
17. srp 2021

@michaelarousova moc děkuji! Nemám to vůbec nastudované, jak některé slečny, paní. Děkuji za názor😊

lachtanice86
17. srp 2021

@verunqka na začátku nebo ne, žena by mela vědět jak tělo funguje

verunqka
autor
17. srp 2021

@lachtanice86 znám své tělo, vím, co potřebuje. A to je to nejdůležitější.
To, že nevím, jak dlouho trvá jaký proces a věci okolo mi přijde vedlejší. A to, že jsem nevěděla, co to může být, zda těhotenské nebo ovulační příznaky přeci neznamená, že neznám své tělo a nemusela jste hned takto odfrkle odpovídat.
Hlavní je mu dát to, co zrovna je potřeba, abych bylo tělo i já spokojené.
Šlo to říct slušně, a to například způsobem: Nemůžete mít příznaky, protože to je brzy 🙂.
Mějte hezký den 😉

lachtanice86
17. srp 2021

@verunqka to je totální nesmysl co si tu napsala. Kdyby si znala svoje tělo, tak víš, že položit takovou otázku je naprostý nesmysl.

verunqka
autor
17. srp 2021

@lachtanice86 Nesmysl je se obout do někoho za byť hloupý dotaz! 🙂 Všichni neví vše 🙂

verunqka
autor
17. srp 2021

@lachtanice86 znám své tělo 😂, to že jsem zmatená z přznaků neznamená, že ho neznám

verunqka
autor
17. srp 2021

@lachtanice86
Když je to hloupý dotaz tak si toho nemáte všímat a ignorovat to.

michaela666
17. srp 2021

@verunqka Znáš své tělo. Pokud víš jak funguje proces početí miminka, tak sama víš, že 4 dny po ovulaci určitě nebudeš mít těhotenské příznaky. Spíš ovulace, nachlazení, změna tlaku...

teress1215
18. srp 2021

Ber to s nadhledem, někteří lidé si léčí mindraky na ostatních, ja jsem to také kolikrát schytala 😊 dokonce i teď, kdy mi tvrdili ze test negativní a ja začala druhy měsíc 😊🤷🏼‍♀️ Někdo není prejici bohužel 😊 pokud budeš mít první miminko věř mi, že to nepoznas, když sem v lednu otěhotněla, popravdě bych vůbec nevedela ze sem těhotná ale dřív sem si byla na 100% jistá, ani 5 dni zpoždění mi v tu chvíli nebylo divné,bohužel zkoncilo dřív než to začala ZT v 9tt, pak sem díky tomu poznala své druhé těhotenství ale biochemické ve 4tt. Jsem těhotná po třetí a vedela sem že to vyšlo ale věř mi ze pokud se snažíte o první, nic nepoznas a proto je lepší se na tyhle věci neupinat. Pokud víš kdy byla ovulace test by ti mohl ukazat něco 9dpo mě ukázal 10dpo nádherného ducha 😊

verunqka
autor
19. srp 2021

@teress1215 asi máš pravdu 😊.
Přeji ti hodně štěstí ve všem 😊😍

lachtanice86
20. srp 2021

@verunqka ignorovat hloupost? Jo v tomhle případě to bude nejlepší. Protože je to marný, je to marný, je to marný

teress1215
20. srp 2021

@lachtanice86 já si třeba par dni po ovulaci byla téměř jistá že jsem těhotná 😊 ale samozřejmě ne u prvního tam mi nebylo divné ani 5 dni zpoždění 🤷🏼‍♀️😀 ale nemyslím si že musíme byt na ostatní zlý, já sem taky měla vždy několik příznaků a pak když to přišlo neměla sem žádný 😊 jenom se zeptala přeci a zeptala se slušně 😏

verunqka
autor
23. srp 2021

@teress1215 děkuji ☺️☺️

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru