Ahoj holky. vím, že těchto a jim podobný otázek je tu spousta. Mám 4 dny do očekávané menses a 13DPO. prsa mne bolí fakt dost, podbříšek také. Odpoledne mi to nedalo a udělala jsem si test (ráno je lepší to vím). Ale po 3 minutách tam byli 2 čárky a ta spodní jen o trochu slabší. Nechce se mi věřit, že bych mohla býr těhotná. Je to možné? Díky za odpověď.
Ještě pořád se bojím na to pomyslet. V neděli by (ne)měla dorazit teta. A snad to neudejde 🙂
Tak tohle duch nebude;) gratulka!
AHOJ VŠICHNI 🙂 mam otázku. Moje poslední menstruace byla kolem 24.listopadu do dneska jsem to nedostala.dělala jsem si test a byl negativní.chvílemi me boli vaječníky a ještě Leva strana břicha a jde mi to chvílemi dolů pod břicho a někdy zas k pupíku. Myslíte si ze bych mohla byt těhotna když jsem na testu mela jen jednu čárku? Děkuji 🙂
Aha :-/ a to vás to bolelo furt nebo chvilku jo a pak zase ne.třeba tedka me to od rána neboli vůbec. Se ptám jak blbec ze jo?🙂 Já jen abych věděla 🙂
@lucka2597 hlavně při nějakém pohybu a co pamatuji, tak ne v kuse a hlavně jsem nedostala MS 2 měsíce a myslela si že jsem těhotná protože to jsme se po vysazení prášků akorát začali snažit. Tak dr to spolehlivě pozná dle utz a kdyby pichl vyvolavacku tak se naopak mimčo lip zavrta 😉 já bych se taky ptala , v pohodě 😉
@lendule2 Nic neni nemozneee 😉 Ja mela take 4 dny pred ocekavanou MS, citila jsem se tehotne a manzel nevydrzel a test chtel delat hned vecer co jsem dosla z prace a byly tam dve carky, rano jsem si to hned potvrdila znova 🙂
No a dcerka bude mit za par dnu rok 😵 Preji hodne stesti 🙂
Ahoj holky, kdy se tak ukážou 2 // na těhotenském testu? Pohlavní styk jsme s manželem měli 26. 12., antikoncepci beru, ale bohužel jsem 2 pilulky na začátku platíčka vynechala, TT zatím nic neukazuje, ale mám strašné křeče v podbříšku, takže se bojím. Mám 6 dní před očekávanou menstruací, antikoncepci teď beru pravidelně. Nevím, kdy jsem mohla mít ovulaci, to jsem nikdy nepočítala. Děkuji
pekkaa: Děkuji, a i když jsem v prosinci brala antinu, tak nějak nepravidelně? Jsem na to strašná. Dvě děti už máme a třetí fakt nechceme ani nemůžeme. Musím si na to fakt dávat větší pozor. Ale i tak děkuji.
hm děkuji, to byl ten shon kolem Vánoc a děti a tak všechno dohromady☹ a teď se můžu jen bát
Ahojky holky. Asi špatná otázečka. Ale kdy jste šly k lékaři? Hned nebo až ten 6-8tt? 🙂 Moc díky za odpověď. A pokud si myslíte, že jsem blbá či věci tomu podobné, prosím nepiště to sem. Díky 🙂
No, brouzdala jsem po netu a já se nemohu dopočítat. Takže zítra budu muset zvednout telefon a objednat se na kontrolu. Jsem si myslela, že jsem 4tt, ale kalkulačka říká 6 tt a nějaký drobný (cyklus 39-45 dní). Tak já nevím ☹
@lendule2 tyden tehotenstvi dle posledni menstruace predpoklada, ze cyklus je zhruba 28 dni a ovu zhruba v 14dc. Pokud mas dlouhe cykly (taky byl muj pripad), tak si od terminu ocekavane menstruace odecti 4 tydny a zacni pocitat od toho datum. Nebo pokud vis termin ovulace, tak od toho odpocitej 2 tydny a pocitej to od toho datumu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lendule2 melas styk, tak je to možné :D zkus si klidne udelat jeste jeden test pro jistotu at to mas černe na bilem.