Těhotná vs. netěhotná

kat007
24. srp 2016

Ahoj holky, dámy, slečny - všechny Vás moc zdravím.
Za poslední 3 týdny jsem si načetla tolika Vaších diskuzí a stejně zakládám novou, více, či méně dost podobnou těm ostatním.
Jen prostě šitou na míru právě mě.. Třeba mi to zkrátí čekání.. Atd.
S přítelem se snažíme o miminko - první měsíc. Byly vypočítány plodné dny, plodilo se, jak se mělo. S tím, že vím, že je normální doba "zkoušení" 6-12 měsíců, nějak to tak beru.
Nicméně od soboty to byl již týden, kdy mne více než dost bolí prsa ( maximálně, když jdu třeba ze schodů), 4 dny mám pocit klasických menstruačních bolestí - bez krve. Jen včera ráno po styku jsem viděla jako by kapku krve, tak jsem tedy se svěšenou hlavou zavedla tampon - ten jsem po pár hodinách vyndala a byl kromě tmavě červené (spíše) hnědé kapy čistý. Zavedla jsem nový s tím, že prostě začínám. Ale ten byl v noci rovněž čistý a ani dnes se zatím více krve nedostavilo. Dnes jsem měla normálně dostat MS.
Test si raději dělat ještě nechci, abych nebyla smutná z výsledku a raději počkat.
Jen chci vědět, jestli někdo má podobnou zkušenost, nebo si se mnou prostě moje MS hraje a příjde si třeba zítra ☹
Děkuji, Katka

ivatko0406
24. srp 2016

Kolikaty den cyklu jsi? Obavam se, ze ti stejne nezbyde nez pockat. Sama jsi spravne vyhodnotila, ze to muze byt predzvest ms a ta potvora dojde. Anebo to muze byt nidacni krvaceni. Tak preji at je to to druhe 🙂

kat007
autor
24. srp 2016

Mám klasiku 28 dní a to je dnes, Nikdy se mi tohle nestalo, ale vím, že se mění tělo, stárnu atd. tudíž nic nového nemusí znamenat, že jsem těhotná, jen že se mění mé "menstruační syndromy" ☹

kat007
autor
24. srp 2016

@ivatko0406 A děkuji za přání

ivatko0406
24. srp 2016

@kat007 tak drzim palce a napjate cekam dalsi hlaseni. Nicmene jestli jsi dnes den ocekavane ms, klidne bych uz testla!

katyh84
24. srp 2016

Řekla bych že jsi nejspíš těhu taky jsem to tak první měsíc měla vždy po sexu je to tím jak je ta děloha víc prokrvená zkus test třeba za 2 dny

kat007
autor
24. srp 2016

Děkuji.. To se hezky čte.. Ležím a ta bolest v břichu mě tak znervoznuje, stále lítám na toaletu " kontrolovat" jeslti už to přišlo, protože ta bolest je prostě úplně stejná.. ale krev zatím nikde.. No pokud si MS hraje, je to kruté 🙂 Děkuji a krásný den.

krtikkrtovaty
24. srp 2016

Já sice nešpinila, ani nekrvácela, ale příznaky těhu a MS byly stejné, pořád jsem si myslela, že přijde MS (že by byla náhoda hned první měsíc). A týden po termínu jsem měla krásný čárky, žádný duch. Tak v den předpokládané MS už by něco být vidět mohlo... Zkus to a případně zopakuješ za den nebo dva. 😉 Přeji aby MS nedorazila.

kat007
autor
24. srp 2016

Děkuji moc, upřímně se v to skoro až modlím 🙂

ivatko0406
24. srp 2016

@kat007 jo a ty ms bolesti jsem mela taky. I prsa bolely, vsechno jako na ms jen uz nedosla. Do toho - testuj 😉

kat007
autor
24. srp 2016

@ivatko0406 Já mám jen panickou hrůzu, že tam bude jen 1 čárka. Uvidíme, zda-li se kamarádka neukáže během dneška, či zítra ráno a jinak testnu..

katyh84
24. srp 2016

Tak to je s největší pravděpodobností těhu jestli jsi měla mít MS dnes tak můžeš zkusit testík s citlivostí 10 to už by tam mohl bejt vidět slabej duch

ivatko0406
24. srp 2016

@kat007 a pak sem soupni fotku 🙂

skrabule
24. srp 2016

Já měla krásné dvě čárky v den menstruace. Pamatuju si, že mě břicho bolelo úplně stejně. Testla jsem jen že zvědavosti a byly tam!

kat007
autor
24. srp 2016

No, ale jak já znám své štěstí, jsou to jen před mestr. syndromy, které se prostě vlivem podvědomí mění :-/

ivatko0406
24. srp 2016

@kat007 ty skarohlide 🙂. Mysli pozitivne!

kat007
autor
24. srp 2016

Jeee.. kdyby se mi to potvrdilo, tak radostí vyletím z kůže.. tak vše pročítám, ale samy to všechny znáte, pokud je to takhle bolest, tak jste všechny měly ten samy strach a čekaly, kdy už to příjde... A pokud o sobě nedá dnes ani zítra vědět, test zkusím. JE lepší hned ranní moč, nebo je to již v dnešní době jedno?

ivatko0406
24. srp 2016

@kat007 ranni je nejlepsi. Nejkoncentrovanejsi.

krtikkrtovaty
24. srp 2016

@kat007 U většiny testů je to jedno, ale ranní je nejlepší.

scvrcek
24. srp 2016

@kat007 zkus to hned a mas jasno! Ja mela u syna carku uz nekolik dni pred ms..

carmilla
24. srp 2016

@kat007 U mě se úplně stejné symptomy projevily po vysazení HA jako takový první premenstruační syndrom...první tři MS šlapaly jak hodinky a pak přesně to, co popisuješ ty - citlivá prsa, podrážděnost, píchání v podbřišku, něco jako slabé špinění, že už jsem měla pocit, že se mi menstruace zákonitě rozjíždí a druhý den ticho po pěšině...nakonec ale menstruace, byť s několika dny zpoždění, došla...Nicméně držím ti pěsti, ať nakonec ta mrška nepřijde a na testu najdeš to, co si přeješ. 😎 Jelikož ještě nemáš zpoždění nijak dlouho, testovala bych hned z první ranní moči a vybrala bych si citlivější test - prodávají s citlivostí 10 a 25 - tak ber ten "desítkovej" - ten už by ti v den očekávané MS určitě něco ukázat měl. Dej pak vědět, jak jsi dopadla! 😉 Ještě jednou držím palec.

kat007
autor
24. srp 2016

Uvidíme, no.. .zatím tedy bolesti stejné a po "kontrolách" 😀 hustý bílý výtok.. no, ale je pravda, první měsíc zkoušení by to bylo jen štěstíčko a je pravda, že MS si s každou z nás umí pohrát 🙂

michelette
24. srp 2016

Mě se taky měla dostavit ms, břicho mě bolelo jako čert, tak jsem byla taková zklamaná, ale nějak mi to nedalo a udělala jsem si test v den očekávané ms a byl tam slabý duch. Ráno taky duch a dalších asi 5 testů taky, nemohla jsem tomu uvěřit. Tak držíme palce 😊

kat007
autor
24. srp 2016

Tak jsem si udělala test, ale mám jen ten s citlivosti 25 ( ten jsem měla doma) a dělala jsem si to z moči ted - a je negativní ☹

nkacko
24. srp 2016

Počkej na ranní moč, já testovala 2 dny po vynechání odpoledne a nic tam nebylo, pak hned teda ráno a už se to tam vyrýsovalo 😉

riga
24. srp 2016

@krtikkrtovaty Paradoxně na začátku odpolední testy bývají i silnější, a to proto, že na začátku i malý nárůst za 12hod se může projevit na síle testu. Podmínkou je aspoň na dvě hodiny omezit tekutiny.

Hcg se v noci nevyplavuje víc.

riga
24. srp 2016

@kat007 já bych si vsadila na těhotenství. 🙂

kat007
autor
24. srp 2016

@riga Opravdu? Já jsem právě z Tvého komentáře pochopila, že právě asi těhu nebudu.

krtikkrtovaty
24. srp 2016

@riga Nevím a nezkoušela jsem, píšu co je uvedeno na většině testů 😉 Ale to pití to jo, to je pravda...

riga
24. srp 2016

@kat007 Mám dva samovolné potraty za sebou a tři děti. Pokaždé byl hodně podobný průběh tvému popisu.
Menstruační bolesti, bolest prsou, krátkodobé zakrvácení a zvláštní jistota, že těhotná jsem, která přišla ještě před těhotenským testem.

riga
24. srp 2016

@kat007 a celkem záhy přišla nespavost, kterou obyčejně netrpím.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru