Těhotná s podvázanými vejcovody, je to možné?

gabush4
27. srp 2017

Ahoj holky,prosím,můžete mi některá poradit?
Mám dva sšpunty 6,5 a 3,5 roku,u druhého císaře jsem si nechala podvázat vejcovody.
No a teď k věci-predminulou ms jsem měla zpoždění a když přišla,tak bez nadsázky nosila jsem pliny hrozně silný krvácení a fakt úplně kusy-dr mi řekl: kouknem.se na to,jestli jste nebyla těhotná. K mému úžasu mi sdělil ze stát se to může😲 i když velmi zridka. Nakonec to byl silnější zanet. Minulá ms v termínu,taky silnější-ale to bylo cistou,kterou mi našel.
Tak a teď,cca 14dní žaludek na vode,občas pobolivani v podbřišku,častější curani,vlci hlad,kdyz něco sním je mi líp,meskam dva dny,prsa bolestiva ale ne víc než před ms jen navíc citlivě bradávky,což nemyvam a prijde mi ze trochu vylézly i zilky. Bílý hustý výtok-jako jogurt,ne pořád ale je. Jsem z toho úplně na hlavu 😨 co myslíte??

margarithka
27. srp 2017

A test?

gabush4
autor
27. srp 2017

Test jsem dělala den před ocekavanou ms,mamatest ten dražší,přítel tvrdí ze tam vidí ducha i kamaradka,no a ja.jsem z toho na hlavu,jako taky tam něco vidím,ale to může.klidně jen prosvitat ne? 😲

volfici
27. srp 2017

Zkus testovat znovu, po třech dnech od minulého testu by měl duch / čárka být silnější.

gabush4
autor
27. srp 2017

No ja furt čekám ze ms přijde...sugesce je mrcha 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru