Těhotná? Protrhl se kondom, k vyvrcholení nedošlo

lamiaaa
10. čer 2014

Stala se nám s přítelem menší nehoda, ale pustila jsem to z hlavy, protože mi přišlo nemožné, že bych otěhotněla-protrhl se kondom, ale za prvé jsem měla neplodný den a za druhé z přítelovy strany nedošlo vůbec k vyvrcholení, tak jsem si říkala, že to přece musí být ok. Je to už týden, dnes mám dostat menstruaci, a tak divně mě pobolívá břicho, už 3 dny jako bych ji měla dostat (ale ta bolest mi přijde nějaká jiná, anebo jestli už jsem paranoidní?). Vždycky dostávám menses spíše dříve než později. O víkendu mi navíc bylo i tak nějak špatně od žaludku, motala se mi hlava...ale všechno jsem to přisuzovala nervům z práce a z domova, teď už si tolik jistá nejsem...test mi vyšel negativní, ale týden po je stejně asi moc brzo na testování. Myslíte, že bych za těchto okolností mohla být v tom?

madulinka
10. čer 2014

já si myslím, že ne, možná je to posunuté tím vedrem..možná ty bolesti opravdu díky nervům z práce.. Já si myslím, že na 90% nejsi, ale nějaká šance tam asi přeci jen je...

selverin
10. čer 2014

jak se říká - život si cestičku vždycky najde 🙂 ale myslím si, že to bude oka a jen se teď ze stresu více sleduješ 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru