Těhotná nebo rozházené hormony. Co to může být?

ella1995
6. črc 2020

Zdravíčko holky.
Chci se zeptat.
Měla jsem 12 dní zpoždění MS, ale včera jsem to "dostala" takové slabé a dneska už skoro nic jen takové špinění -minimální.
Testy jsem si dělala jeden v první den vynechané ms a druhý cca 8 dní po vynechání ale oba byly negativní.
Antikoncepci jsem přestala před v lednu...
Myslíte že může být nějaký problém? Nebo to jsou rozházené hormony? Nebo těhotenství?

theuska29
6. črc 2020

Po vysazení antikoncepce je normální, že jsou hormony rozházené. Některá po vysazení špiní téměř pořád, jiná nepravidelně a další vůbec.
Já jsem to třeba od vysazení nedostala už vůbec, neměla jsem ani náznaky bolesti. Otěhotněla jsem po půl roce od vysazení 🙂

ella1995
autor
6. črc 2020

@theuska29 jj vím že to je normální že to je rozházené, jen celou dobu vlastně od toho ledna do půlky června bylo všechno v pohodě ms byla pravidelná
A tedkom to je nějaké divné 😂

theuska29
6. črc 2020

@ella1995 Pokud je test negativní, tak bych to přisuzovala hormonálním výkyvům. Ale na druhou stranu, pokud se člověk snaží o miminko, tak není špatné si třeba jednou za 2 týdny udělat test 🙂

ella1995
autor
6. črc 2020

@theuska29 právě mám v plánu si dělat v brzké době test tak uvidíme 😊

chrystyanna
6. črc 2020

mohl to ještě dojíždět z těch prášku... Říká se, že půl roku se tělo od hormonů čistí.

e7
6. črc 2020

Já jsem takhle vysadila v srpnu. MS přišla dva měsíce přesně na den a potom najednou nic. Měla jsem ze stresu rozházenou štítnou žlázu. Tak uvidíš, snad to dobře dopadne 😊

ella1995
autor
6. črc 2020

@chrystyanna prý to nějakou dobu trvá no než se to vyčistí to tělo

ella1995
autor
6. črc 2020

@e7 tak je pravda se štítnou žlázou mám problém od malička a jsem pod kontrolou
Ale je pravda že mě vůbec nepadlo že by tohle mohlo být příčinou 🤔

e7
6. črc 2020

@ella1995 já právě když přišla podruhé, že MS opět nikde tak mi lékař nechal nabrat hormonální profil a hned se vědělo 🙏 a k těhotenství mi pomohl clostilbegytem a poté nějaká injekce aby se uvolnilo vajicko a na poprvé 😊 dnes jsem 26.tt. Vim, že hodně ženských je proti chemii a hnaní přes hormony ale já jsem mu vděčná, že mi to nabídl a nenechal nás rok se snažit a až potom to řešil. Klidně bych do toho šla znova, kdyby se to opakovalo. Tak uvidíš jak to bude u tebe, snad to dopadne co nejlépe pro tebe 🙏🥰

ella1995
autor
6. črc 2020

@e7 no je pravda každého věc jestli bude propagovat chemii nebo ne já nikoho za to neodsuzují 😊

Já to nevydržela a udělala si test dneska znova a negativní takže to budou opravdu ty rozhárané hormony...

děkuji 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru