Těhotná nebo netěhotná?

zahadaprekvapko
26. zář 2023

Zdravím dámy,potřebuju asi poradit ,uklidnit nebo se jenom vyzpovídat... dopředu říkám,že na gynekologii jsem volala ,ale nikdo to nebral ...budu zkoušet zítra znovu.
No ,kde začít...v létě jsem si všimla ,že jsem trochu přibrala přes břicho hlavně teda podbřišek. Zrovna jsem toho měla hodně v práci i doma . Stravovala jsem se dost mizerně (pizza,nudlová polévka ,smažený atd)proto jsem přírůstek na váze nějak neřešila. Ms pravidelná a stejná jak vždycky,žádné chutě ,nevolnosti, prostě nic.Jde o to ,že minulý týden jsem v práci něco ucítila ...nevím jak to napsat už teď si připadám jako blázen😅prostě jako by se mi něco v břiše pohnulo,během směny jsem to ucítila ještě párkrát ,prvně jsem si myslela že jsou to jen plyny, střeva, poslední dobou jsem nafouklá ,tak jsem to neřešila.
No jenže o víkendu jsem to ucítila znovu prvně jenom zlehka a pak jako by mi dal někdo ránu do žeber ze spodu.Za chvilku to stejně ale do jater ...No a já začla být hysterická ,cely víkend se pozoruju zjistila jsem ,že občas se mi tam něco jakoby překlopy,nejčastěji cítím tlak u páteře.Mam pocit ,že i to břicho se mi za týden zvětšilo.Minuly týden ve středu jsem měla dostat ms ,ale mám zpoždění .Delala jsem si tehu.test negativní . Mám,ale citlivá prsa.Je možné ,že jakmile jsem se začala pozorovat tak jsem si tím ms oddálila??Hlavou mi litá jediná myšlenka a to ,že jsem nejspíš těhotná ...je mi jasný ,že nic není jistý dokud mě neuvidí doktorka .Co si myslíte je možný ,že bych byla těhotná tak dlouho abych cítila pohyby,ale zároveň si toho nevšimla a ani mi nějak extra moc nerostlo břicho (přibrala jsem to jde poznat stopro už i ve volným oblečení ,ale není to takový to klasický tehu břicho )?

Omlouvám se za chyby píšu na mobilu..

irmamala
26. zář 2023

Bohuzel, asi budes jen tlusta, protoze neni mozne, abys byla v 5. mesici (kdy zhruba zacinas citit pohyby) a mela negativni test. Navic kdyz doted jsi menstruovala🤦‍♀️

peclen
26. zář 2023

@zahadaprekvapko tehotna nejsi, mas premenstruacni syndrom proto ta prsa a v brise citis streva.

1pomnenka
26. zář 2023

Pohyby bys cítila jako šimrání, mravenčení, ne jako ránu do žeber. Test je negativní, těhotná nebudeš.

miryp
26. zář 2023

Nebude to těhotenství, buď jíš jako čuně a střeva už to nedávají, nebo se ti rozjela nějaká potravinová alergie (tam je bublání střev, nadmuté břicho i tlak do žeber častý). Od věci by nebyl ani kontrolní odběr na štítnou žlázu, protože stres, špatná životospráva a nedostatek spánku se propíší právě do funkčnosti štítné žlázy a jakmile je tam nějaká predispozice, snadno se rozjede zánět...

lusiana777
26. zář 2023

@zahadaprekvapko seš teda dobrá, že poznáš ránu do jater.. Já jsem v 27 tt a teda říct, že mě malá kopla zrovna do jater 😃 Jak píší holky, budeš jen nafouklá a přejezená, protože na testu by jsi měla dálnice.

misha31
26. zář 2023

Nemyslim si, ze bys byla tehotna

hanulebrabec
28. zář 2023

Tohle je hodně úsměvná diskuze 😊

mia_von_prag
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru