Ahoj, vím ze si mám udělat test, ale nejdřív mi to do města vyjde zítra takže testovat z ranní moci mohu až ve čtvrtek.
Dneska mám 3.den zpozdeni, obvykle nemám zpozdeni ani den. Jsem neskutečné unavená, prsa mám natekly a trochu bolestivý, což mám vždy před ms, ale 2 dny než to dostanu tak se vrací do normálu. Do toho jsem si včera měřila teplotu a měla jsem 37. Včera mě navíc strašně bolela hlava a na to vůbec netrpim. Pocit ze to dostanu občas mám, občas vůbec. Nevolnost atd nemám vůbec.
Měla jste to nějaká taky? Já se totiž bojím, ze moje 2 poslední ms přišly sice na hodinu přesně, ale měla jsem je dost slabý. Tak abych spis neměla problém ☹ Jinak na prevenci jsem byla nedávno a vše ok.
Skoč do lékárny a udělej test, mělo by to být vidět i odpoledne
Ahaa to jsem nevěděla, tím pádem budu testovat ještě dnes 🙂
@smama Gratuluji 😉
@smama máš tři dny po vynechání MŠ?cca za týden bych zavolala Dr a on si tě objedná mezi 6tt až 8tt . Na prvním utz se kontroluje,jestli je plod v děloze a od 6 týdne by měl mít srdeční činnost❤️jinak jak píše izzy , těhotenství je nekonečný čas čekání na něco😁já jsem v 17 TT,před týdnem mi řekli ,že je to holčička a já teď čekám až do 15.7 !!!!!jestli mi ji potvrdí 😁
Holky moc dekuji za rady, v pondeli udělám další test a pokud bude vše ok tak pak zavolám doktorovi aby mě objednal (budou určitě dovoleny). Nejradši bych to všem řekla ale počkám až po kontrole a i pak to asi řeknu jen nejbližším, ať něco nezakriknu 🙂
@izzylka fakt už mas bříško? To je docela brzy? Já mám teda prsa ze by se za ne nemusela stydět žádná sexbomba :D už i boli bradavky ae žádné drama. Dneska to řeknu mému nejlepšímu kamarádovi ale jinak taky budu vyckavat 🙂 zase jsem si dělala test a je to stejně silný, tedy ne více, ale mám dneska 4.den zpozdeni tak je to asi ok. A problém je ze teda vůbec nemuzu spát, ze stavu spím stále teď nemuzu vůbec zabrat
@sylvka no ty brdo, krásný bříško! Třeba pak poroste už min 🙂) Ale takhle - vlastně trochu zavidim, já si vždycky rikala ze chci byt těhotná v lete nebo na jaře, ať mohu nosit saty a ukazovat pupek :D jestli vše dobře dopadne tak mám porod konec února :D Ale samozrmeme je to naprosto jedno, budu mít pro mamku ten nejhezčí dárek k narozeninám 🙂
Bez debat jsi v tom, gratuluji 😊🍀
Ahoj mám taky dotaz, chci se zeptat.... Stalo se mi že jsem v polovině cyklu začala špinit... Podle kalendáře tři dny po ovulaci, špinění je tmavě hnědé barvy, spíše jen ráno když si dojdu na malou, trvá to třetí den... K tomu mám menší téměř nepatrné bolesti podbřiška.... Do další MS bych měla mít 9 dní... Setkala jste se s tím některá? Nikdy se mi tohle nestalo.. Děkuji za Vaše odpovědi
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@smama test , jinak ti tu nikdo neřekne 😊 a jestli máš 2 dny zpoždění, tak to nemusí být z ranní moči, ukázat by se to mělo i tak 😊