Těhotná nebo gynekologický problém?

smama
16. čer 2021

Ahoj, vím ze si mám udělat test, ale nejdřív mi to do města vyjde zítra takže testovat z ranní moci mohu až ve čtvrtek.

Dneska mám 3.den zpozdeni, obvykle nemám zpozdeni ani den. Jsem neskutečné unavená, prsa mám natekly a trochu bolestivý, což mám vždy před ms, ale 2 dny než to dostanu tak se vrací do normálu. Do toho jsem si včera měřila teplotu a měla jsem 37. Včera mě navíc strašně bolela hlava a na to vůbec netrpim. Pocit ze to dostanu občas mám, občas vůbec. Nevolnost atd nemám vůbec.

Měla jste to nějaká taky? Já se totiž bojím, ze moje 2 poslední ms přišly sice na hodinu přesně, ale měla jsem je dost slabý. Tak abych spis neměla problém ☹ Jinak na prevenci jsem byla nedávno a vše ok.

izzylka
16. čer 2021

@smama test , jinak ti tu nikdo neřekne 😊 a jestli máš 2 dny zpoždění, tak to nemusí být z ranní moči, ukázat by se to mělo i tak 😊

te_reza
16. čer 2021

Skoč do lékárny a udělej test, mělo by to být vidět i odpoledne

smama
autor
16. čer 2021

Ahaa to jsem nevěděla, tím pádem budu testovat ještě dnes 🙂

alokina
16. čer 2021

@smama dej vědět 🍀

smama
autor
16. čer 2021

@alokina teď jsem testovala, koukam na to jako blazen, ale silne to není na to ze je to třetí den zpozdeni? Moc zkušenosti s testy nemám...

smama
autor
16. čer 2021

Po 5 minutách

sylvka
16. čer 2021

@smama ta je pěkná✌️já mám v albu testiky den po dni,tak mrkni 😁

smama
autor
16. čer 2021

@sylvka Dekuju 🙂 já tomu absolutně nemohu uvěřit, jakoze vůbec 😂

smama
autor
16. čer 2021

@sylvka jinak se v rom vůbec nevyznam, ale teď se čeká jestli bude srdíčko? Nějaký ty 2 týdny?

izzylka
16. čer 2021

@smama 😂 tak teď začíná to těžší období čekání 😂 čekání na srdíčko, čekání na další kontrolu, na screening, na pohyby na porod 😂😂 na srdíčko si počkáš ještě tak 2-3 týdny 😊

sudylichozrout
16. čer 2021

@smama Gratuluji 😉

sylvka
16. čer 2021

@smama máš tři dny po vynechání MŠ?cca za týden bych zavolala Dr a on si tě objedná mezi 6tt až 8tt . Na prvním utz se kontroluje,jestli je plod v děloze a od 6 týdne by měl mít srdeční činnost❤️jinak jak píše izzy , těhotenství je nekonečný čas čekání na něco😁já jsem v 17 TT,před týdnem mi řekli ,že je to holčička a já teď čekám až do 15.7 !!!!!jestli mi ji potvrdí 😁

smama
autor
16. čer 2021

Holky moc dekuji za rady, v pondeli udělám další test a pokud bude vše ok tak pak zavolám doktorovi aby mě objednal (budou určitě dovoleny). Nejradši bych to všem řekla ale počkám až po kontrole a i pak to asi řeknu jen nejbližším, ať něco nezakriknu 🙂

izzylka
17. čer 2021

@smama já končím 10 týden a ještě furt to nikdo neví teda krom muže 😂 ještě to chci alespoň 14 dní utajit, ale bude to těžké, už mi leze pupek 😂😂

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka fakt už mas bříško? To je docela brzy? Já mám teda prsa ze by se za ne nemusela stydět žádná sexbomba :D už i boli bradavky ae žádné drama. Dneska to řeknu mému nejlepšímu kamarádovi ale jinak taky budu vyckavat 🙂 zase jsem si dělala test a je to stejně silný, tedy ne více, ale mám dneska 4.den zpozdeni tak je to asi ok. A problém je ze teda vůbec nemuzu spát, ze stavu spím stále teď nemuzu vůbec zabrat

izzylka
17. čer 2021

@smama jojo, už mi trochu břicho vylezlo...možná jak je to už 2.těhu, tak to leze dříve 🤷🏻‍♀️😅 u prvního vylezlo mnohem později 😅 myslela jsem, že jsem se tak třeba vyžrala...ale mám o kilo méně, než před těhu 😂

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka aha ty mas druhé!🙂 já první, tak jsem zatím ze všeho zmatená :D partner nemohl mít 10 let děti se svou ex, ani skrz umělý, proste nic, nám to vyšlo po 3 měsících 🙂 takže za mě naprosto nečekané, počítala jsem ze to bude na delší dobu

sylvka
17. čer 2021

@smama já jsem konec 17 TT,třetí tehu 😁když si představím ,že mám termín na konci listopadu 😁🤦

smama
autor
17. čer 2021

@sylvka no ty brdo, krásný bříško! Třeba pak poroste už min 🙂) Ale takhle - vlastně trochu zavidim, já si vždycky rikala ze chci byt těhotná v lete nebo na jaře, ať mohu nosit saty a ukazovat pupek :D jestli vše dobře dopadne tak mám porod konec února :D Ale samozrmeme je to naprosto jedno, budu mít pro mamku ten nejhezčí dárek k narozeninám 🙂

izzylka
17. čer 2021

@smama hele věř, že by sis pupek v létě neužívala 🙈 je ti horko, funíš jak lokomotiva a ty otoky 🙈 já byla v 6-7 měsíci v létě a fakt to bylo utrpení....upřímně jsem litovala holky, co měly před porodem 😅

mimi1004
17. čer 2021

Bez debat jsi v tom, gratuluji 😊🍀

smama
autor
17. čer 2021

@izzylka asi máš pravdu, to musí být dost náročný, nakonec ten únor nebude špatnej :D

smama
autor
17. čer 2021

@mimi1004 mockrát děkuji, pořád si to neuvědomuju 🙂

pajasala
18. čer 2021

@sylvka já 20tt🙂

renulad
18. čer 2021

Ahoj mám taky dotaz, chci se zeptat.... Stalo se mi že jsem v polovině cyklu začala špinit... Podle kalendáře tři dny po ovulaci, špinění je tmavě hnědé barvy, spíše jen ráno když si dojdu na malou, trvá to třetí den... K tomu mám menší téměř nepatrné bolesti podbřiška.... Do další MS bych měla mít 9 dní... Setkala jste se s tím některá? Nikdy se mi tohle nestalo.. Děkuji za Vaše odpovědi

izzylka
18. čer 2021

@renulad ovulace? Pokud ji nemáš potvrzenou jinak, než aplikací, které fakt nejsou přesné 😊

renulad
18. čer 2021

@izzylka no jen přes apku, jen mě zaráží že jsem se s tím ještě nikdy nesetkala 🤷‍♀️

izzylka
18. čer 2021

@renulad to tak většinou bývá, že je někdy něco poprvé 😊

renulad
18. čer 2021

@izzylka tak že myslíte že můžu být v klidu, že se nejedná o nidaci? 🙈

izzylka
18. čer 2021

@renulad tak i kdyby jsi byla ty 3 dny po ovulaci, nidace by to určitě nebyla...ta začíná nejdříve 6-9 den po ovulaci 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru