Těhotná? Kdy si udělat test?

kosticka12
26. led 2018

Ahoj, s pritelem se snazime uz dele o miminko… Mam cyklus nepravidelny, takze vubec nevim kdy to dostat… Minuly mesic jsem sla na vyvolavacku a dostala jsem to 26.12 od te doby ovulace probehla 14.1 🙂 poznam ji podle hlenu, otevrenosti cipku, a bolesti vajecniku. Ale jelikoz mam ms nepravidelnou tak nevim kdy testovat… Bt mam 36.9, dnes 36.8 cipek mekci, vzadu, kratsi a neni zavreny do spicky jako vzdycky, ale je tam kulaty zavreny otvor.. nevim jak to popsat :D bolesti obcas mam, prsa boli na dotek, podrazdena jsem, unavena, vse me boli… Asi jako klasicky pms :D

jaja01k
26. led 2018

Kdyz byla ovulace 14.1., mela bys to nejspis dostat 27.-29.1. S testem bych jeste pockala.

kosticka12
autor
26. led 2018

@jaja01k dekuju za odpoved. 🙂 Ted jsem dostala trochu krec tak to asi dostanu...

krasnyportret
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
priefi
27. led 2018

@kosticka12 Zkus udelat test kolem 3.2., pokud ovu byla 14.1.urcite bude pozitivni, pokud jsi tehu. Termin ms podle ovu by mel byt 28.1.

kosticka12
autor
28. led 2018

Holky a jak ma vypadat delozni cipek zhruba ve "4tt"?? Teplotu bt mam furt 36.8...

patmouse
28. led 2018

@kosticka12 nikde neni psano,jak ma vypadat. Kdzda to ma jinak. Mozna byste mela belavy vytok,mozna ne... kazdopadne mne test vzdy ukazal druhou carku 28 dc i kdyz take nemam cyklus pravidelny.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru