Ahoj.
Prosím rady a vaše zkušenosti 🙏
MS 4.2., cyklus 26 dní, ovulka kolem 16.2., další MS očekávám 1.3.
Poslední 2 dny šílená únava, nateklá a bolavá prsa, semtam se mi zvedl žaludek a občasná bolest podbřišku, žádné špinění nic.
Menstruační bolesti mívám vždy jen den před nástupem MS, proto je mi to pobolivani divné.
Nechci plašit jako posledně, ale bylo by možné že by to mohlo být těhu?
Vím, že tu určitě padne odpověď typu "udelej si test", "počkej na MS", ale jen mě zajímaly vaše zkušenosti 🙏
Děkuji.
@zvladarova ahoj ja 11.2. 1dc, su ted raky hrozne unavena, k tomu mam pocit, ze vic citim pachy a vune a ze vic slysim. Navic mam takovy lehky tlak v podbrisku, nevim jak to popsat. No ale taky je mozny, ze se moc pozoruju. Tak drzim palecky 🙂
Každý měsíc co jsem si přála, aby byly // čárky na testu, sem měla všechny příznaky, jako únava, nevolno, bolest v podbřišku, citlivá prsa...a nikdy nic a kdyz už se ty // čárky objevili tak jsem tomu nemohla věřit v den MS jsem spinila a příznaky žádné 😀 každé tělo je jiné a psychika dělá taky svy, tak uvidíš jak to dopadne 🙂
Měla jsem to stejně jako boobulee. Každý měsíc příznaky včetně nevolností, a nikdy z toho nic nebylo. A když jsem pak skutečně otěhotněla, zrovna jsem vůbec žádné příznaky neměla.
@zvladarova na fyzické příznaky bych před ms nedala ...ja jsem takhle těhotná už od podzimu 😂. Ale na testu ducha vidím, takže to vypadá hodně nadějně 😉 držím pěsti
@veronika917 ja prave uz s prvni dcerou mela test pozitivni pred ms, jen to bylo tenkrat vic videt uz 🤷 dekuji, doufám, ze to bude za par dni pozitivni
@moucha32 máte krásného ducha, za 2 dny bych opakovala
Myslíte? No přiznám se, že jsem dnes 6 dní po styku tak mi to příjde nemožný. Nějak jsem nevydržela čekat. Taky mě bolí dost prsa a i břicho jako před MS, ale tak nepravidelně. Někdy mám pocit takového mravenceni v břiše a to hlavně v noci. Nikdy jsem těhotná nebyla tak vůbec nevím...
Pockejte jestli prijde ms a pak zavolejte dr a uvidíte
Prosím o radu. Měla jsem dva dny po sobě dost viditelné duchy na testu, to byl mamatest a třetí den od jiné značky test a zda se negativní. Je to možné? Stalo se některé a později jste měli opět pozitivní testy? MS mám dostat za 5 dní.
@moucha32 ano, stalo, ms normálně došla a čárky na testu zmizely. I to se může stát.
@moucha32 mám to dost podobně.. 2 dny duch na testu a teď mi přijde že je čím dál míň viditelný.. za 2 dny bych měla mít ms tak musím taky počkat jak se to vivine.. jen doufám že to nedostanu a čárky zesílí
@zvladarova taky jsem z toho zmatená. Držím palce ať to vyjde. Dejte vědět
@moucha32 je to hrozný, doufejme, že budeme mit obě tak jak chceme 🙏 držím palce a také dejte vědět
@moucha32 me se to stalo tedka test silil a dalsi den bila carka pak jsem to dostala
@slunickova tak to mě mrzí, budu držet palce na další pokus
Já mám na testu stále ducha...
Mám ještě takovou asi blbou otázku.. pokud by byla ovulka déle než jsem si myslela a teď by se to teprve uhnizdovalo je možné třeba lehké narůžovělé krvácení? Mám to dostat tedy až zítra tak stále čekám, ale napadla mě ještě tahle otázka 🤷
@zvladarova kdyby se teprve vajicko uhnizdovalo,urcite bys jeste nemela na tt duchy
@zizulka2008 je to asi špatně vidět, ale duch tam je, nebo ne?
@zvladarova a sílí ti čárka?
@vendelinka08 právě že jen malinko, nepřijde mi, že by to bylo bůhví jakej pokrok
@zvladarova to není dobré, když moc nesili...zítra to máš dostat?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já taky vždycky plasim po nějakém absolutně nerelevantnim příznaku, ale nikdy se nic nestalo. 😇 Pokud si miminko přejes nebo ne, budu držet pěsti.