Těhotná? Je to možné?

zvladarova
25. únor 2020

Ahoj.
Prosím rady a vaše zkušenosti 🙏
MS 4.2., cyklus 26 dní, ovulka kolem 16.2., další MS očekávám 1.3.

Poslední 2 dny šílená únava, nateklá a bolavá prsa, semtam se mi zvedl žaludek a občasná bolest podbřišku, žádné špinění nic.
Menstruační bolesti mívám vždy jen den před nástupem MS, proto je mi to pobolivani divné.
Nechci plašit jako posledně, ale bylo by možné že by to mohlo být těhu?
Vím, že tu určitě padne odpověď typu "udelej si test", "počkej na MS", ale jen mě zajímaly vaše zkušenosti 🙏
Děkuji.

janca2000
25. únor 2020

Já taky vždycky plasim po nějakém absolutně nerelevantnim příznaku, ale nikdy se nic nestalo. 😇 Pokud si miminko přejes nebo ne, budu držet pěsti.

dexiii7
25. únor 2020

@zvladarova ahoj ja 11.2. 1dc, su ted raky hrozne unavena, k tomu mam pocit, ze vic citim pachy a vune a ze vic slysim. Navic mam takovy lehky tlak v podbrisku, nevim jak to popsat. No ale taky je mozny, ze se moc pozoruju. Tak drzim palecky 🙂

boobulee
26. únor 2020

Každý měsíc co jsem si přála, aby byly // čárky na testu, sem měla všechny příznaky, jako únava, nevolno, bolest v podbřišku, citlivá prsa...a nikdy nic a kdyz už se ty // čárky objevili tak jsem tomu nemohla věřit v den MS jsem spinila a příznaky žádné 😀 každé tělo je jiné a psychika dělá taky svy, tak uvidíš jak to dopadne 🙂

jaja01k
26. únor 2020

Měla jsem to stejně jako boobulee. Každý měsíc příznaky včetně nevolností, a nikdy z toho nic nebylo. A když jsem pak skutečně otěhotněla, zrovna jsem vůbec žádné příznaky neměla.

zvladarova
autor
26. únor 2020

Slaboulinký duch nebo mam jen vidiny?

veronika917
26. únor 2020

@zvladarova na fyzické příznaky bych před ms nedala ...ja jsem takhle těhotná už od podzimu 😂. Ale na testu ducha vidím, takže to vypadá hodně nadějně 😉 držím pěsti

zvladarova
autor
26. únor 2020

@veronika917 ja prave uz s prvni dcerou mela test pozitivni pred ms, jen to bylo tenkrat vic videt uz 🤷 dekuji, doufám, ze to bude za par dni pozitivni

moucha32
26. únor 2020

Dobré odpoledne, dnes jsem si dělala tt a tohle mi vyšlo. Vidím tam slabouckou druhou čárku. Je možné. Takhle mi test nikdy nevyšel.

zvladarova
autor
26. únor 2020

@moucha32 máte krásného ducha, za 2 dny bych opakovala

moucha32
26. únor 2020

Myslíte? No přiznám se, že jsem dnes 6 dní po styku tak mi to příjde nemožný. Nějak jsem nevydržela čekat. Taky mě bolí dost prsa a i břicho jako před MS, ale tak nepravidelně. Někdy mám pocit takového mravenceni v břiše a to hlavně v noci. Nikdy jsem těhotná nebyla tak vůbec nevím...

zvladarova
autor
26. únor 2020

Pockejte jestli prijde ms a pak zavolejte dr a uvidíte

boobulee
27. únor 2020

@moucha32 jako 6 dnů od možného oplodnění? A predtim nebyla žádná jiná příležitost otěhotnět?

moucha32
27. únor 2020

@boobulee taky byla. Styky od poslední MS byly 4. První 13 2. a poslední 23. 2.

boobulee
27. únor 2020

@moucha32 tak pak to možné je... Ale 6 dnů po oplodnění si myslim ze by se neukázal ani duch 🙂

moucha32
27. únor 2020

@boobulee možný je vše, dneska jsem si dělala znovu ráno a taky tam byl a přijde mi, že malinko silněji

moucha32
28. únor 2020

Prosím o radu. Měla jsem dva dny po sobě dost viditelné duchy na testu, to byl mamatest a třetí den od jiné značky test a zda se negativní. Je to možné? Stalo se některé a později jste měli opět pozitivní testy? MS mám dostat za 5 dní.

vendelinka08
28. únor 2020

@moucha32 ano, stalo, ms normálně došla a čárky na testu zmizely. I to se může stát.

jaja01k
28. únor 2020

@moucha32 No 5 dní před očekávanou menstruací je hodně brzo na nějaké prokazatelné testování, méně citlivý test ještě nemusí těhotenství ukázat. Zkus s dalším testováním vydržet aspoň pár dní. Držím palce 🙂

moucha32
28. únor 2020

@jaja01k vydržím, jen nechápu jak je možný, že dvakrát po sobě něco je a pak ne. Je to divný. Ty testy jsou o příspěvek výš tak se můžete podívat. Ale počkám si na MS

zvladarova
autor
28. únor 2020

@moucha32 mám to dost podobně.. 2 dny duch na testu a teď mi přijde že je čím dál míň viditelný.. za 2 dny bych měla mít ms tak musím taky počkat jak se to vivine.. jen doufám že to nedostanu a čárky zesílí

moucha32
28. únor 2020

@zvladarova taky jsem z toho zmatená. Držím palce ať to vyjde. Dejte vědět

zvladarova
autor
28. únor 2020

@moucha32 je to hrozný, doufejme, že budeme mit obě tak jak chceme 🙏 držím palce a také dejte vědět

slunickova
28. únor 2020

@moucha32 me se to stalo tedka test silil a dalsi den bila carka pak jsem to dostala

zvladarova
autor
29. únor 2020

@slunickova tak to mě mrzí, budu držet palce na další pokus

zvladarova
autor
29. únor 2020

Já mám na testu stále ducha...

Mám ještě takovou asi blbou otázku.. pokud by byla ovulka déle než jsem si myslela a teď by se to teprve uhnizdovalo je možné třeba lehké narůžovělé krvácení? Mám to dostat tedy až zítra tak stále čekám, ale napadla mě ještě tahle otázka 🤷

zizulka2008
29. únor 2020

@zvladarova kdyby se teprve vajicko uhnizdovalo,urcite bys jeste nemela na tt duchy

zvladarova
autor
29. únor 2020

@zizulka2008 je to asi špatně vidět, ale duch tam je, nebo ne?

vendelinka08
29. únor 2020

@zvladarova a sílí ti čárka?

zvladarova
autor
29. únor 2020

@vendelinka08 právě že jen malinko, nepřijde mi, že by to bylo bůhví jakej pokrok

vendelinka08
29. únor 2020

@zvladarova to není dobré, když moc nesili...zítra to máš dostat?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru