Těhotná. Jak se cítíte?

22. bře 2020

Ahoj je tu nekdo komu se ted povedlo?jak vam je jak se citite a kdy se hodlate vyrazit k dr?a taky mate furt takovy strach ze bude neco spatne?jak dlouho jste se snazili?nam se povedlo na podruhe minuli mesic to bylo biochemicke tak mam furt strach,nejradeji bych furt delala testy jestli je to ok,ale .....

koko123
22. bře 2020

Nám se povedlo hned na poprvé, jsem cca 18DPO, ano strach mám zda je vše v pořádku. K doktorce jdu v pondělí. Někdy mě zaboli břicho jako při menstruaci. Nejvíc mě ale začne bolet když zametám a pak jdu vytirat

jjasmina
22. bře 2020

Já kdysi testovala a sledovala jestli sílí, pak jsem zjistila, že to bylo k ničemu, v jedne vteřině jsem to dostala a bylo to. Jinak na kontrolu mě dr objednala až na 6-8tt, ono dřív nic stejně nejde vidět a čeká se na srdeční akci. přeji mnoho zdaru. Nám po tom všem ž leží v postýlce holčička 🙂

autor
22. bře 2020

@koko123 a mas i pichani u vajecniku?vsichni pisou jak maji naky bili vytok nebo tak a ja teda nic spis sucho nebo vodnaty trochu.

barcachejn
22. bře 2020

Vysel mi taky 1-2tt pozitivni a od te doby jsem sla na kontrolu az za mesic byla jsem zhruba v 7tt a uz byla videt i srdecni akce 🙂 takze pokud jsi tento vysledek nasla na testu dnes sla bych az za mesic k dr... Muze se stat cokoli muzes to bohuzel jeste dostat ty zacatky jsou nejiste. Take jsem mela jeden SP vysel mi pozitivni test 2-3tt a za 14 dni jsem to dostala a bylo po vsem plod se sam uvolnil... Ale o 7 mesicu pozdeji se znovu zadarilo a ted jsem ve 37tt,strach budes mit cele tehotenstvi ja uz jsem skoro na konci a strach mam stejne aby se miminko dobre narodilo a aby bylo zdrave... Byt tebou bych netestovala je to k nicemu test mas pozitivni tak proste mesic pockej pak bez k dr a uz uvidis i ❤.... Drzim palecky 🍀

autor
22. bře 2020

@barcachejn
@barcachejn jj ja uz mam deti dve ale vzdycky jsem byla u dr ve 4tt takze nic nevidel tak aspon ta krev a vzdycky vse v poradku ale ted se mi stalo ze sem mela biochemicke takze se bojim ze se to bude opakovat uz mi je skoro 39 a kdyz by to bylo 2krat za sebou uz si myslim ze je nekde chyba otehotnet nemam problem a udrzet to na zacatku.

koko123
22. bře 2020

Spíš asi první týden mě píchlo na pravé straně (moje teorie, že už vajíčko putovalo se uhnizdit) výtok je a byl ale spíš průhledný. Ale to spíš jen takový hlen na toaletaku

arakama
23. bře 2020

Nám se zadařilo po spontánním potratu v únoru - tehdy jsem hned běžela k Dr, který nic neviděl a já do pár dnů potratila. Takže teď se určitě přehnaně neraduju ani se neženu k lékaři. Chci počkat alespoň třeba do 8TT než tam budu volat, protože mi teď přijde všechno křehké. V únoru jsem musela pořád na kontroli krve a děsili mě mimoděložním a byla jsem psychicky úplně vyždímaná, takže to teď chci nechat odležet..

lilian2111
23. bře 2020

My jsme se snažili přes dva roky, několik SP, jeden ZT,... teď 36tt. K doktorce ma smysl jít po 8 týdnu, dřív je to zbytečný 🙂

autor
23. bře 2020

@lilian2111 dnes sem tam volala a mam prijit za 14dni

agony28
27. bře 2020

Ahoj u nás hned na poprvé já jdu k Dr 2.4 také furt plasim že je něco špatně:(

autor
27. bře 2020

@agony28 ja testovala jeste dnes tyden po zmeskane ms a pekne sili tak snad to bude dobre,ale dostala sem silenou virozu nastesti bez teplot ale boli me v krku a ryma hruza,jinak gratuluji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru