Těhotná ihned po vyjmutí Mireny?

malinkaelinka
22. bře 2017

Ahoj všem...je divný tohle sem psát.. ale za zeptání nic nedám...minulé pondělí, tj. 12.3. Jsem si nechala po letech vyjmout Mirenu. Den předtím jsme s manželem měli normálně styk. Poslední tři dny je mi docela zle, žaludek jako na vodě, nad ránem me budí pocity na zvracení , sliny se mi hromadi v puse, kovova pachuť. Muže to značit změny v tele po vyjmuti tělíska (měla jsem dve po sobě, takže deset let, už nevím co je MS) nebo by mohlo ten den před vyjmutim dojít k oplodnění? A že bych už teď pociťovala příznaky? Není to blbost?

msimankova
23. bře 2017

@malinkaelinka ja jsem otehotnela hned po vyjmuti NT, ale normalniho, takze s MS. Tezko rict, jak to u nehormonalniho NT je s vajicky... Ty pocity muzou byt i z toho, jak se telo dava po hormonech do poradku, ale ja jsem je mela brzy.

malinkaelinka
autor
24. bře 2017

@msimankova gynekolog mi řekl, že otěhotnět můžu prakticky ihned. Byla by to náhoda, ale tak proč ne...ale že by se to projevilo už tak brzy? Jo a těch hormonů už tam asi moc nebylo, měla jsem ho o trictvrte roku dele než je doba určení (samozřejmě po poradě s doktorem. , ten říkal že hormony už sice vyprchaji, ale mirena pak bude účinkovat jako klasicka dana)

msimankova
24. bře 2017

@malinkaelinka no tak to potom je mozne klidne 🙂 Mne to stare telisko vyndavali na zacatku MS, ta skoncila za 3 dny a z udalosti hned po te mam dcerku. Doktorka rikala, ze to neni nic divnyho, ze je jakoby 'pohnojeno'. Jinak ty priznaky - ja to vedela hned, i jsem si udelala test moc brzy, byl neg. a ja byla zmatena, vedela jsem, ze to neni mozny. Tak tyden po zpozdeni uz tam ty 2 carky byly. Tak drzim palce 🙂

malinkaelinka
autor
25. bře 2017

@msimankova díky za příspěvek 🙂 uvidím co bude. Když se nezdaří nevadí, ještě stavíme dům a musím pěkně makat, než bude hotovo, když se zadari radost bude velika. ..

malinkaelinka
autor
4. dub 2017

Tak jsem už více jak tři týdny po vyndání, MS nikde, test negativní...takže vyčkávám...

calippa
27. čer 2017

@malinkaelinka Ahoj, zajímalo by mě, jak to u tebe dopadlo... Já mám Mirenu vytaženou 3 týdny a úplně stejné stavy, jako jsi tu popisovala... 😝

malinkaelinka
autor
27. čer 2017

@calippa Nakonec jsem to dostala cca po 7 týdnech, velmi slabé, ale přeci, od té doby ještě dvakrát, celkem pravidelně, menzes stále slabá, ale aspoň něco 🙂

kaculka2014
27. čer 2017

Ja jsem otehotnela přesně den po vyjmuti ted bude synkovi 5 měsíců 🙂❤

calippa
27. čer 2017

@malinkaelinka Tak ty nevolnosti byly asi od té hormonální nerovnováhy... 🤒 Uvidím, jak to bude u mě... Vůbec poprvé jsem včera zkoušela ovu test, ale slabounká testovací čárka, tj. negativní výsledek, dnes taky, tak uvidím, zda vůbec ovu je, nebo už byla... Jinak teda držím palce 👍

calippa
27. čer 2017

@kaculka2014 Tak to je paráda 😎

kaculka2014
27. čer 2017

@calippa bylo to chteny a velký překvapení ze to bylo hned😀

kaculka2014
27. čer 2017

Ja uz mam svý dve stesticka👶💃,všem kdo se snaží,přeji to vytouzene miminko co nejdřív.🍀

calippa
27. čer 2017

Já mám taky 2, ale přejeme si další... 😍

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru