Těhotná, i když se do mě neudělal. Je to možné?

25. lis 2020

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem máme vždy chráněny sex.
Ale minulý týden, do mě 2 krát zasunul bez ochrany, vždy jen párkrát a pak se udělal úplně bokem.
Menses mám vždy silné, aleee teď je mám zvláštní, jsou o hodně slabší než normálně.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost být těhotná
Předem děkuji mockrát za odpovědi

goovana
25. lis 2020

Tak jestli stihl penis včas vytáhnout tak pak budeš tehotna maximálně tak ze vzduchu 😂

themuffin
25. lis 2020

@goovana 🙈 si zajdi za věštkyní

misu8
25. lis 2020

Ono by bylo asi nejjednodušší zajít do lékárny pro těhotenský test a počurat ho 🤔😉.

mimi1004
25. lis 2020

@misu8 Ale i to je ještě brzo, když to bylo minulý týden... 😄 Autorko, tak za 14 dnů zkus ten test fakt koupit a hlavně si taky přečti příbalový leták 😉

leniczka23
25. lis 2020

Ano, pokud soulozis, je možnost těhotenství vždycky. Ideální bude test.

misu8
25. lis 2020

@mimi1004 jo aby tu za 14 dni nebyl dotaz, na testu je slabá 2. čárka, znamená to, že jsem těhotná? 😄

te_reza
25. lis 2020

@goovana kamarádka taky žila v domnění, že chlap vytahuje včas. Termín má v březnu 😂

lachtanice86
25. lis 2020

Souložila si bez ochrany? Souložila. Šance tedy je.

luhana
25. lis 2020

Pokud se udelal bokem a dostala jsi menses, tak tehotna nejsi.

95newmommy2020
25. lis 2020

Když si neustrikl, tak je minimální šance, ale je. Každopádně to byste oba museli být super plodní.

wladimira
25. lis 2020

@95newmommy2020 viď 😅 tady člověk buší x měsíců a nic a někomu stačí jen dva štrejchy
To je fakt nespravedlivé 🥲

gruyerre
25. lis 2020

Jo, můžeš být těhotná, i v preejakulátu mohou být živé spermie. Zejména pokud byl sex vícekrát za sebou.

cherie24
25. lis 2020

@wladimira já mám prtě přes 2 ochrany 😀 ale můžu říct, že jsem teď už ze sexu lehce nervózní a paranoidní. Jakmile mám pár dní odchylku (což kvůli kojení mívám) tak už panikařim a jsou to hrozné nervy 😁
Jj a během sexu se uvolňují kapičky preejakulátu, které chlap neovlivní a ani necití. Takže ano otěhotnět lze. Spermií je tam málo, ale jsou tam.

me_druhe_ja
25. lis 2020

Hehe..... kojení, jeden sex a na konci kondom a jsem 30tt. Chlap pujde na vasektomii, jinak spolu sexovat nebudem.🤣🤣🤣🤣 Asi osud, přerušovaný sex jsme dělali vždy a nikdy se nic nestalo. A že jich byvalo v začátku hodně.🤣

goovana
25. lis 2020

@themuffin proč já?🤦‍♀️😂

lucca35
25. lis 2020

@misu8 ale pozor, rada dobra, ale ještě bych dodala kdy nejlépe a jak přesně, ať jej nepočura partner

cherie24
26. lis 2020

@me_druhe_ja to mě na klidu nepřidává teda 😀 Po otěhotnění přes kondom a prášek po, jsem si teda řekla, že dám šanci kojení a přerušovanému sexu a uvidíme co z toho bude a doufám, že nic teda 😁

themuffin
26. lis 2020

@goovana sakra, vidíš to ani jsem si nevšimla 😀😀 to bylo myšleno na autorku samozřejmě

themuffin
26. lis 2020

@cherie24 to máš dobré, my se s manželem snažíme jak dlouho a nic..

cherie24
26. lis 2020

@themuffin je to při nejmenším velmi nespravedlivé. Nám stačila jedna jediná dobře časovaná nehoda a zrovna to vyšlo, vůbec se to nehodilo tou dobou a na dcerku jsem zůstala sama. Někdo k dítěti přijde jak slepý k houslím a jiní se snaží roky a za dítko by dali cokoli. 🙄 Já to považuji za nejlepší věc, která mě potkala, ale když vím kolik lidí by si dítko tak moc přálo a jak běžné je dnes chodit na potrat, z toho mi je smutno.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru