Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem máme vždy chráněny sex.
Ale minulý týden, do mě 2 krát zasunul bez ochrany, vždy jen párkrát a pak se udělal úplně bokem.
Menses mám vždy silné, aleee teď je mám zvláštní, jsou o hodně slabší než normálně.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je možnost být těhotná
Předem děkuji mockrát za odpovědi
Ono by bylo asi nejjednodušší zajít do lékárny pro těhotenský test a počurat ho 🤔😉.
Ano, pokud soulozis, je možnost těhotenství vždycky. Ideální bude test.
Souložila si bez ochrany? Souložila. Šance tedy je.
Pokud se udelal bokem a dostala jsi menses, tak tehotna nejsi.
Když si neustrikl, tak je minimální šance, ale je. Každopádně to byste oba museli být super plodní.
@95newmommy2020 viď 😅 tady člověk buší x měsíců a nic a někomu stačí jen dva štrejchy
To je fakt nespravedlivé 🥲
Jo, můžeš být těhotná, i v preejakulátu mohou být živé spermie. Zejména pokud byl sex vícekrát za sebou.
@wladimira já mám prtě přes 2 ochrany 😀 ale můžu říct, že jsem teď už ze sexu lehce nervózní a paranoidní. Jakmile mám pár dní odchylku (což kvůli kojení mívám) tak už panikařim a jsou to hrozné nervy 😁
Jj a během sexu se uvolňují kapičky preejakulátu, které chlap neovlivní a ani necití. Takže ano otěhotnět lze. Spermií je tam málo, ale jsou tam.
Hehe..... kojení, jeden sex a na konci kondom a jsem 30tt. Chlap pujde na vasektomii, jinak spolu sexovat nebudem.🤣🤣🤣🤣 Asi osud, přerušovaný sex jsme dělali vždy a nikdy se nic nestalo. A že jich byvalo v začátku hodně.🤣
@me_druhe_ja to mě na klidu nepřidává teda 😀 Po otěhotnění přes kondom a prášek po, jsem si teda řekla, že dám šanci kojení a přerušovanému sexu a uvidíme co z toho bude a doufám, že nic teda 😁
@themuffin je to při nejmenším velmi nespravedlivé. Nám stačila jedna jediná dobře časovaná nehoda a zrovna to vyšlo, vůbec se to nehodilo tou dobou a na dcerku jsem zůstala sama. Někdo k dítěti přijde jak slepý k houslím a jiní se snaží roky a za dítko by dali cokoli. 🙄 Já to považuji za nejlepší věc, která mě potkala, ale když vím kolik lidí by si dítko tak moc přálo a jak běžné je dnes chodit na potrat, z toho mi je smutno.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak jestli stihl penis včas vytáhnout tak pak budeš tehotna maximálně tak ze vzduchu 😂