Těhotná březen 2020.

anonym789
8. dub 2020

Ahoj , zdravím všechny 🌞
byla bych rada kdyby jsme tady v téhle diskuzi si psaly o tom jak se nám podařilo mít pod srdcem to malé štěstí , ale i o tom jak se snažíme , aby tam brzy bylo. Budu rada za každý příspěvek. 🌹 já osobně jsem v únoru prodělala biochemicke tehotenstvi. Samovolny potrat 5.2.-11.2.
Psala jsem to už i do některých skupin tady... 1.4. jsem pak měla poprvé pozitivní TT (duch) pak jsem testovala 3.4. a 5.4.
Prilozim foto. 🙂
28.4. se chystám jít poprvé k Dr. mám strach ze se dozvím opět špatnou zprávu .. každý den se modlím , aby teď to konečně dopadlo dobre. V únoru jsem měla na TT stejnou čárku , která nesilila. Teď tedy vidim změnu alespoň na těch testech. Budu rada za každý názor. A všem přeji hodně štěstí a zdraví 🤰🌞🌹

lucina_r
8. dub 2020

Ahoj, já jsem své těhotenství zjistila 1.4. a první kontrolu mám naplánovanou na 21.4. A také mám obavy, aby bylo vše v pořádku, přestože jsem nic jako ty nezažila. Držím ti palečky, aby bylo vše dobré! 🙂)

barcachejn
8. dub 2020

Ahojky holky jdu vas povzbudit 🙂 myslete pozitivne a verte tomu ze to vyjde ja sama jsem prodelala SP dvojcatek v 7tt byla jsem z toho nestastna i s manzelem,strasne jsem se bala az otehotnim,dali jsme si 7 mesicu pauzu a zkusily jsme to znovu hned na poprve se zadarilo a pristi tyden mam TP a vypada to ze cekame zdraveho chlapecka 🙂 cele tehotenstvi jsem se o maleho strasne bala hlavne na zacatku ale clovek musi verit ze to proste vyjde 🙂 chci tim jen rict ze ne pokazde se spatna situace musi zopakovat,ale clovek by mel pocitat se vsim... Drzim moc palecky a at vam to vyjde 🍀🙏

anonym789
autor
8. dub 2020

@lucina_r jeee to jsme zjistily ve stejný den. Já také 1.4. 😊 děkuji a i tobě přeji aby vše dobre dopadlo. A je bude to tvé první miminko ?

anonym789
autor
8. dub 2020

@barcachejn moc děkujeme ! 🌹
Já mám strach šílený. Uklidnim se trochu až budu od lékaře vědět , ze něco vidí a ze je to teď na lepší ceste než v únoru. Do te doby budu mít obavy 🙄
Přeji hodně štěstí a zdraví tobě i malinke radosti , která přijde za chvíli na svět 🌞

lucina_r
8. dub 2020

@barcachejn přesně tak, důležité je myslet pozitivně. Věřím, že je vše v pořádku, ale zároveň nějaké obavy mám. Už se těším, až budu mít potvrzení od Dr. 🙂 Přeju ti , ať ti porod proběhne bez větších komplikací ❤️

lucina_r
8. dub 2020

@anonym789 já už mám doma holčičku, které by v únoru dva roky. Druhé jsme si přáli už dlouho, tak jsem ráda, že to klaplo. Malá pečuje (s rezervou samozřejmě 😅 ) o všechny děti v okolí, tak jsem zvědavá, jak bude reagovat na miminko doma. 🙂

anonym789
autor
8. dub 2020

@lucina_r určitě bude velká sestra 😊 bude malinke chránit a mamince pomáhat. To mne teda čeká moje první miminko. Snad to vše dobre dopadne. Už aby mi to aspon ten doktor potvrdil. 🙄

lucina_r
8. dub 2020

@anonym789 určitě to dopadne dobře 🥰 pamatuju si, že poprvé jsem se také bála mnohem víc, navíc doktorka si mě pozvala na kontrolu příliš brzy a pak nic neviděla, což mě vyděsilo. Teď jsem mnohem klidnější a věřím, že miminko je v pořádku, ale na potvrzení se stejně těším.

anonym789
autor
8. dub 2020

@lucina_r chci jít k lékaři co nejpozději , abych měla jistotu ze něco uvidi. Proto jsem zvolila datum 28.4. Když mi to bude potvrzeno , budu ta nejšťastnější na světě. 🌹 moc děkuji za podporu.

lucina_r
8. dub 2020

@anonym789 ono je to vážně lepší, jít později než příliš brzy a stresovat se. Poprvé jsem to nevěděla. To čekání na první kontrolu je dlouhé, ale když všechno půjde dobře, radost potom bude veliká 🥰

barcachejn
8. dub 2020

@anonym789
@lucina_r Moc dekuji holky 🙂 verim ze i vam to vyjde v poradku a bez komplikaci... Na potvrzeni bych taky sla radeji drive nez pozdeji poprve jsem sla moc brzy a take nikdo nic nevidel buhvi jestli jsem nepotratila z toho stresu 🙄 porad rikali ze to muze byt mimodelozni atd.... Podruhe jsem sla az skoro v 8tt a uz bylo videt srdicko a mimi bylo spravne ulozene... Urcite je lepsi pockat ❤

barcachejn
8. dub 2020

Teda radeji pozdeji nez drive 😅

anonym789
autor
8. dub 2020

@lucina_r ano ano, raději teď počkám než abych pak byla nervní, že nic neviděl... teď jsem sice nervní než bude kontrola 😀 ale to uteče... a fakt musím doufat, že vše bude dobrý. 🙂

@barcachejn a moc děkujeme, musíme věřit! Nic jiného nezbývá 🙂

natiiinka
9. dub 2020

Ahoj, všem držím palečky 😊 Já prodělala v prosinci revizi dělohy, přestalo bouchat srdíčko v 9tt a nyní mam opět pozitivní testy. Doma mám již skoro dvouletého syna. Podle pm jsem 5+0tt, uz třetí den mě bolí prsa a občas trochu podbríšek. K doktorovi jdu už příští středu, ale mají to tam teď tak, že jsou tam jen jednou týdně a střídají se, takže nejdu ke svojí, což mě trochu rozhodilo z toho důvodu, že ona chtěla, abych se objednala hned jak otehotnim, aby si mě mohla pohlídat, vzít krev a zjistit čeho mám málo, atd.. 🙄 Každopádně doufám, že tentokrát bude všechno v pořádku 🍀

anonym789
autor
10. dub 2020

@natiiinka ahojky. Tak držím pěsti ✊já se k doktorovi chystám za 14 dni. Jsem jak na trní každý den. Ale nezbývá než věřit , ze vše bude dobrý. 💋

zmrzlink
10. dub 2020

Taky se k vám holky hlásím 🙂 Já našla svoje první dvě čárky 4.4 a bohužel jsem dostala hodně zlou Anginu a musela jsem na pohotovost. Nyní mám antibiotika Penicillin a jsem z toho neskutečně špatná. :( nyní jsem cca 5tt+4. Moc se modlí, aby to miminko zvládnulo. První kontrola mě čeká 20.4, zcela odpočítávám dny, je to moje první těhotenství 🙂

anonym789
autor
10. dub 2020

@zmrzlink jejda. No tak ať jsi brzy fit! Malinke to určitě zvládne. Mě tehotenstvi je to taky první. No nebo druhé ... první nedopadlo dobre. Podle všeho jsem ve 3 týdnu. Na kontrolu se chystám 28.4. tak uvidíme. Snad to vše dopadne dobre. Dny odpocitavam taktéž 🙄

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru