Ahoj, měla jsem mít menstruaci 18.2. a nepřišla do dnešního dne. Těhotenský test jsem provedla 18.2. a 20.2., ani jeden nebyl pozitivní, musím čekat do zítra a jít si koupit nový testy. No bolí mě prsa, jako mravenčení, je to nepříjemný. Zatím jiný příznaky nemám. Ovulační test byl 8.2. nejsilnější, tudíž jsme měli styk, samozřejmě i předtím, ale čárka byla slabší. Ptám se za jak dlouho test prokáže pozitivitu?? Když si udělám test zítra a nebude pozitivní, mám ještě čekat, nebo volat Dr.?
12 dpo (20.2.) uz bys mela mit na testu viditelnou slabou carku. Pokud udelas test zitra z ranni moci (jestli nemas test, ranni moc si odloz na pozdejsi testovani az ho sezenes), uz bude 14dpo. Pokud bude test cisty, uz je velmi malo pravdepodobne, ze by to vyslo. Drzim pesti!
Pozitivní test jsem měla už tři dny před ms
@jirinafrymlova čárka je velmi slabá. Musíš počkat, jestli bude sílit. Tohle může klidně odejít s MS. Záleží, jak dlouho máš zpoždění
@nita1984 asi se mi budeš smát ale...podle aplikace za 28 dní další mrcha. S dcerou jsem otěhotněla 5 dní po ms
Mně se pozitivní test ukázal v den očekávané ms. Tedy 14DPO a už to byla docela silná čárka
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mně se ukázal první pozitivní test až 14 DPO, takže ještě počkejte klidně.🙂