Těhotná a negativní test?

lucisturm
20. lis 2023

Ahoj všem,

Delala jsem si test pred 20 dny, negativni.. ten den jsem dostala menstruaci - pouze 3 dny a malo.. 16 den po menstruaci se mi v podvečer motala hlava, jak blby tlak.. druhy deb rano to same a dbeska taky- je uplne jedno jestli sedim lezim.. dokonce me boli podbrisek, po sexu hodne bolel.. je mozne byt tehotna aniz by to teb test predtim neukazal?

misha31
20. lis 2023

Tak proc si neudelas test jeste ted?

jaja01k
20. lis 2023

@lucisturm Možné to je, mohlo být na test brzy. Udělej si test a budeš mít jasno, teď už by těhotenství spolehlivě prokázal.

reeeza
20. lis 2023

Nebo ovulace?

lencaa11
20. lis 2023

@lucisturm no chtělo by udělat test teď může to bejt cokoliv

cilkat
20. lis 2023

Začni testem ... a pak jdi k doktorovi. (Já takhle řešila "divnej tlak, lehounký teplota, zblblý trávení" měsíc a test furt negativní... nakonec doktorka prohlásila, že "asi rozhozená střevní mikroflora, může se to vracet ještě několik měsíců" ... takže když se to po třech týdnech vrátilo, tak jsem to neřešila... neřešila jsem to dva měsíce, než jsem měla jít na očkování, před kterým mě manžel doporučil si pro jistotu udělat těhotenský test ... no.. tou dobou té mikrofloře už docela hezky bilo srdíčko a už několik let mi tu pobíhá po bytě. Ale ano, ten původní test byl skutečně negativní - otěhotněla jsem v tom následném cyklu.)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru