Těhotná?

klaraalexandr
25. dub 2022

Ahoj holky,jsem měsíc po biochemickým… dnes 12dpo, na testu mini duch ale zpět k otázce. V pátek 8dpo jsem trochu krvacela (malinko-jeden hnědý flek od krve ) a už 3 den mam trochu bolesti v podbrisku ale hlavně beder jako při ms. Mam se bát ze zase nic nebo je ještě naděje ? Měl někdo také takové bolení? Dekuji za odpověď

gbp
25. dub 2022

@klaraalexandr to mohlo byt zahnizdovani 👍 tahle bolest je uplne normalni. me bylo 3 mrsice, jak kdybych mela dostat ms. drzim palce ☺️👍

eloana
25. dub 2022

a test vyfoceny mas? ja pri tretim mela mesic pred biochemicke a nasledny mesic to vyslo.... dokonce jsem i krvacela v dem ms a udrzel se uz mu je 9 let🙂

clori
25. dub 2022

bolesti su normalne, mozes to tak citit aj niekolko tyzdnov podobne ako PMS. ukaz fotku testu, ak mas, mozno nie je az taky slaby, ako vravis 🙂

anickaaa28
25. dub 2022

Ukaz test.Jinak k tem bolestem, mela jsem je snad do 4 mesice,z toho jak se roztahovala deloha.

klaraalexandr
autor
25. dub 2022

Zatím je úplně slabý duch, bylo by to 3 tehu ale je to půl roku co mi dr rekla ze mam endiometriozu a tyto bolesti u prvních vůbec neznám.

vikysek0987
25. dub 2022

@klaraalexandr Vždyť je negativní 🤷‍♀️

jako_mala_holka
25. dub 2022

@klaraalexandr já taky nic nevidím, i když jsem měla podle mě hoodně slabého ducha pár dní před MS, tak byl takhle vidět... Zkus ještě zítra nebo ve středu test, ale fakt nic nevidím, i když se snažím

klaraalexandr
autor
25. dub 2022

Já to jinak nevyfotim aniž by se mi to nerozmazalo 🙈 jde mu hlavně o ty křeče

xnikax1
25. dub 2022

@klaraalexandr já tam teda žádného ducha nevidím, podle mě negativní test.

monika3456
25. dub 2022

@klaraalexandr já tam vidím ducha

l01991
25. dub 2022

@klaraalexandr ja tam něco vidim,vim že hned ten prvni duch jde většinou špatně (pokud vubec) vyfotit ale co se týče těch křečí,to může být cokoli... od uhnizďovani po biochemicke.. ten prvni trimestr je buď a nebo.Držim palce ať sílí💗

klaraalexandr
autor
25. dub 2022

Všem dekuji 🌹 budu čekat a uvidím 🍀

katherine177
25. dub 2022

@klaraalexandr vidím ducha 🍀

nevimne
25. dub 2022

@klaraalexandr já Teda nic nevidím 🙈

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru