Ahoj, potřebuji poradit. 19.2.22 proběhl poslední sex, za cely únor byl cca 8x. Ovulaci nevím (nehlidam ju) jen podle aplikace ale na to se nespoléham. Menstruace bývá 28-30 den. Dnes jsem 34 cyklus a 4 dny spozdeni, ráno testy negativní a bazalni teplota 36,7 je možné těhotenství? Už jsem to vyloučila ale porad je ve ne nějaká naděje. Příznaky krom obcasneho bolení břicha jako před MS ob den. Děkuji za odpovědi
Dobrý večer už asi dva týždne mam bazalnu teplotu 37. 37.4 pred týždnom som robila tehu test a bol negativni tak neviem či urobit zas test menstracia nedorazila tak neviem dakujem za odpovede
Ahoj chtěla bych se zeptat je test pozitivní .??? Dlouho se snažíme s přítelem o další miminko
Měla sem menstruací trvala 6 dní ale před dní sem měla příznaky a po ní taky nedalo my to a udělala sem si včera těhotenský test hned se mi tam udělal duch ☺️ mužů brát jako pozitivní ? Čárka je víc o trochu viditelná než na fotce
Holky jsem na tom stejne, každý měsíc čekám na zpozdenou menstruaci (po revizi pro zamlkle tehu mam rozhozeny cyklus, a každý cyklus je o den, dva delší) a vždycky mrcha se zpožděním přijde 😞 tento měsíc mam aktuálně týden zpozdeni (jsem už 46. den cyklu) sex da se rict nepravidelně dle nálady a chuti (nechci z toho dělat povinnost, plodné dny ani ovulaci si nepočítám, takže nevím kdy byla ovulace🤷♀️). Testu jsem dělala několik, naposledy včera ráno a všude bílo 😒😞 tak nevím no, občas mě “táhne” podbrisek, nebo pichne v na jedné straně podbrisku, ale to je tak všechno 🤷♀️. V pondělí jsem objednána na gyndu tak sem zvědavá co se dozvím, ale naděje umírá poslední, i když moc šanci ze bych mohla být těhotná si nedávám 😞
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@makr90 od posledního sexu by za 14 dni měl být pozitivní test, pokud se jedná o těhotenství. Tak pár dní bych ještě počkala, ale spíš to bude pouze zpoždění.