Krásný den holky,
Mám takovou otázku, 21.11. jsme měli s manželem sex snažíme se o miminko takže nechráněný 25.11. měla přijít menstruace,ale nikde nic 26.11. jsem měla silnou křeč v podbřišku tak jsem šla raději v pondělí ke gynekolozce ta mi řekla ,že je vážně hodně brzo a řekla jen ,že sliznice je zvětšená a vzala mi krev. Nicméně v úterý jsem volala na výsledky a sestřička mi řekla ,že HCG zvýšené,ale ,že jsem těhotná max 4dny🤷🏻♀️... opravdu myslíte,že je možné aby se to 21 povedlo 26 zahnízdění ? Přijde mi to jako zázrak
Omlouvám se za hloupý dotaz,ale jsem celá rozčarovaná tak se na mě nezlobte
Krásný den ☺️
@sugarmuff no a test dnes?
@lachtanice86 dnes se přiznám,že jsem nedělala spíše mi jde o to jestli je vážně možné otěhotnět takhle,,narychlo" přiznám se ,že jsem vše nechala na přírodě a nehlidala ani ovu... Takže jsem vážně neznalá 🤷🏻♀️😁
Podle mě je to hodně málo pravděpodobné 🤷🏻♀️ ale kdo ví no...nezbývá než čekat 🤷🏻♀️
Jako takhle- jestli jste se čirou náhodou trefili tak možné to je, vajíčko prý putuje do dělohy cca 5 dni, takže ta možnost že jste to objevili s MUDr takhle brzo by asi byla.
V každém případě test minuly týden v neděli ještě nemusel být průkazný, různé značky mají různou citlivost a jestli i z krve vyšli nízké hodnoty tak je papírek proste nemusel zachytit.
Doporučuji udělat nový test, dnes nebo zítra, až bude cesta kolem drogerky/lékárny. Teď už by mělo být spolehlivo vidno jestli těhotná jsi nebo ne.
Teoreticka moznost otehotneni je pri kazdem nechranenem sexu. Vzdy tam vajicko zrovna nekde muze byt, protoze telo neni stroj a neovuluje na povel a dle tabulek. Kdyz neprisla ms, je to prvni indicie, ale je velmi brzy, ze to ani test nemusi zachytit, doktor zatim nic nevidi a i kdyby, nic z toho stejne neni jistota ze se uchyti a udrzi. Takze nezbyva nez pockat a drzet si palce 😉 pokud to ma vyjit, casem se to na testu a utz ukaze 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
A co klasicky tehu test? Jestli měla být menstruace 25.11 tak teď už by se měli krásně ukázat //.