Těhotná?

denushka130
10. zář 2021

Ahojky, včera jsem se testovala clearblue a pěkně pozitivní i obyč test mi ukázal trošku tmavšího ducha. Dnes jsem se taky testovala a taky duch nebo sílí? Celkem se bojim vim že se má testovat až po ms ale chtěla jsem to zkusit. Tak uvidíme jak to dopadne🙏🏼Ms mam dostat teď v neděli.

nanyh
10. zář 2021

Vypadá to hodně nadějně. Přeji mnoho štěstí, ať mrcha nedorazí. 🍀

mishulka26
10. zář 2021

Testuj ob den a stejnou značkou testu pak nejlíp uvidíš jestli čárka sílí.

teress1215
10. zář 2021

Ano, souhlasím s testováním ob den a stejnou značkou 😊

l22l
10. zář 2021

@denushka130 Ahoj 🙂 to jsme na tom stejně, taky mám dostat MS teď někdy (cyklus nemám pokaždé na den stejný) a mám ducha podobného jako ty. tak nám budu držet palce 😀💜

l22l
10. zář 2021

@l22l snad ještě zesílí

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l a kdy máš dostat ms? Ja teda v neděli.. ale testuju kždej den protože se bojim aby to zase nebylo biochemické.. toho se bojím.. snad to dobře dopadne i tobě a hlavně mi dávej vědět😊🙏🏼

l22l
10. zář 2021

@denushka130 no tak to máme stejné obavy. Taky mám za sebou biochemko...já bych MS měla dostat dnes.. Určitě si dáme vědět, věřím že to bude dobré 💙

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l Já si teď dělala digitální😍

denushka130
autor
10. zář 2021

@mishulka26 hele já se testovala ted i s mamatestem a to už podle mě asi není duch ne?😅

l22l
10. zář 2021

@denushka130 no tak to rozhodně na bichemko nevypadá! 🙂 to dopadne určitě dobře ❤ moc ti to přeju, snad i já budu mít takové štěstí. Taky mám doma od chlapa koupený tento test, tak na něj asi o víkendu vlítnu 😀

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l určitě hlavně mysli pozitivně a dej vědět❤️

l22l
10. zář 2021

@denushka130 a ještě jsem se chtěla zeptat, to jsi ráno měla ty slabší dušíky a odpoledne tady ty testiky co jsi vkládala? 🙂

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l rano jsem měla ducha od dr maxe. Nedalo mě to a jela jsme si okolo 11 koupit ten clearblue a jeste jeden gsmama test a ten jsem si udelala po clerblue a tam už neni teda duch ale pekna carka 🙂 asi to zaleží na testu.

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l Zkus si udělat ten clearblue.. a pošli fotku

l22l
10. zář 2021

@denushka130 tak údajně 1-2 což by sedelo. Ale Normal testy mám pořád slabší čárky. Snad to zas nedopadne biochemkem. Od teď přestávám testovat a nechám to osudu... Kdybych nedostala MS příští týden, objednám se na gyndu a uvidí se...

petradt1986
10. zář 2021

@denushka130 čárka je, ale pořád máš před MS. Biochemko muze byt i pozdeji..
Ale drzim palce at to vyjde🍀

petradt1986
Autor odpověď smazal
Zobraz
denushka130
autor
10. zář 2021

@petradt1986 Já doufám že to biochemické nebude.. To by mě přece neukazalo pozitivní a 2-3 u clearblue ne? V lékarně mě řikal ten lekarník že je lepší než ty obyč a že by to mělo hned ukázat to těhotenství. A biochemko jsem měla minulý měsíc měla jsem ducha a potom jsem krvácela 3 dny, ale ze bych zase hodne krvacela to zase ne. Tak uvidíme snad to dobře dopadne.. nerada honim duchy, tak jsem si koupila ten clerblue abych měla jistotu.

denushka130
autor
10. zář 2021

@l22l super, tak uvidiš❤️

petradt1986
10. zář 2021

@denushka130 mela jsem to same. 2-3 na digitalu tyden po opožděné MS biochemko.
Fakt clovek neni nikdy bez stresu. Zadaří se - udrží se - screening.. porod.
Drzim palce🍀

denushka130
autor
10. zář 2021

@petradt1986 odpoledne jsem si dělala test a tam uz je silnejsi ta carka. Tak uvidime v nedeli🍀

petradt1986
10. zář 2021

@denushka130 tak to je na dobre ceste. Drzim palecky✊

teress1215
10. zář 2021

@denushka130 myslím že biochemické to nebude, čárka sílí a to je důležité 😊 když sem měla biochemické, čárku sem měla stále stejnou, až jeden den nebyla vůbec. Myslím, že to že těhotenství nikdy není na 100% víš, měla jsem zamlklé těhotenství v 9tt a hned na to biochemické 😊 ale nestresovala bych se tím, člověk budoucnost neovlivní tak stejně neovlivní jestli s nim miminko zůstane a nebo se rozhodne odejít 😊 těhotná jsi a proto si užívej každou chvíli s tím malým drobečkem, protože i já vím že mít a donosit zdravé miminko je zázrak 🥰 držím vám oběma palce ✊🏻🍀

denushka130
autor
11. zář 2021

@teress1215 spíš mě zaraži to že jsem se dnes rano testovala (dr max) měla jsem tam slabší čarku a potom silnějsí u gsmama🤷🏻‍♀️Mají malo barviva nebo co

teress1215
11. zář 2021

@denushka130 proto je lepší testovat stejnou značkou, já vždy testovala mamatestem a testovala sem ob den 😊 je to vidět lépe a hlavně jsou lidi co mají vic viditelnou čárku třeba večer než ráno 😀
S testy z dr.Maxe já nemám zkušenost

denushka130
autor
12. zář 2021

@l22l Tak co, jak jsi na tom ? 🍀

denushka130
autor
12. zář 2021

@teress1215 Asi je nejlepší.. ja se taky testovala dnes ráno. Protože to mam dnes dostat a zatím za mrcha nedorazila, tak doufam že nepříjde🍀

l22l
12. zář 2021

@denushka130 ahojky, no tak jsem tu dělala "machry" že už nebudu testovat, ale chlap mi včera dovezl ještě dva ať to zkusím, tak mě nemusel dlouho ukecávat 😀ale udělala jsem dobře 🙂 🙂 příští týden volám dr a objednávám se na 1 kontrolu a mám dobrý pocit.. Co ty? Jak to vypadá?

l22l
12. zář 2021

@l22l jo promiň už vidím. Hele na to že máš dneska dostat MS a digital ti ukazuje 2-3 je super znamení že už máš více HCG. A prouzkovy test taky vypadá dobře. Na to že jsme si tu před pár dny fotili sotva viditelné dušíky si myslím že to jde dobře. Držím nám oboum palce. 🙂

teress1215
12. zář 2021

@denushka130 ta čárka už je pěkná 😊 každému hcg stoupá jinak 😊 za dva dny by čárka měla byt zase silnější 😊 já když sem měla biochemické čárka mi nesilila, byla pořad stejná a po 5ti dnech zpoždění sem dostala ms .. ale tva čárka sílí a je to hezky vidět

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru