Dobrý deň, stala sa mi taká vec, po cca 1 a pol roku som vysadila HAK , a menštruáciu som dostala normálne. Hneď po nej nám však s priatelom praskol kondom, a ja som vzala do 8 hodín tabletku po. Na 5 deň som dostala krvácanie, ktoré mi prišlo o 2 týždne skôr ako mi mala prísť normálne menštrácia. Potom sa nám už nehoda nestala, a teraz mi už ale mešká 5 dní. Test som si robila, vyšiel negatívne, no keď som sa pozrela po chvíli, cca 10-15 min, bola tam nepatrná bleda čiarka aj pri testovacej zóne. Bolesti som mala asi týžden pred očakávanou menštruáciu (PMS) , ale teraz ako mi mešká , trochu ustali.
Máte s tým niekto nejaké skúsenosti? Mám trochu stres, či test ukazuje dobrý výsledok, alebo či mi vysadenie HAK a následne dodanie organizmu vlny hormonov z Ecapelle rozhodilo cyklus?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tabletka po je hodn spolehliva, klidně si udělej test ještě jednou. Výsledek testu těhotenského neni validní po uplynuti doby předepsané na obalu. Měla by jsi testík hodnotit přesně jak je to napsané na přibalovém letáku... Každopádně s vysazením HA je tělo zmatené a menstruace je velmi často nepravidelná.