Těhotenství? Zpožděná MS, bolest v kříži, test negativní

zelvicka524
20. říj 2015

Dobrý den, 1.8.2015 jsem v 6tt samovolně potratila. Podle lékaře jsme měli počkat do další menstruace která přišla 9.9 od té doby jsme se začali opět snažit a další menstruace, která měla dorazit 9.10 nedorazila. Minulé těhotenství byl test pozitivní až po 14 dnech.
Pořád doufám že se nám to povedlo i když je test po 11 dnech negativní.
Příznaky - zpožděná menstruace, bolest v kříži, žaludek na vodě, únava.
Myslíte že by tohle mohlo být těhotenství?
Děkuji za radu.

monini28
20. říj 2015

Ahoj, no asi tě moc nepotěším, ale pokud si mimčo tak vroucně přejete, může to být jen vsugerované... ☹ Tyto příznaky můžou mít strašnou hromadu důvodů - PMS, ovulace, hormonální porucha,... Každá jsme jiná a každá máme trochu jiný pocity u každého tohoto důvodu, takže nelze paušalizovat. Jsem momentálně v trošku "podobné" situaci, menstruace mi mešká momentálně už o 60 dní, při 14 denním zpoždění jsem byla na gyndě jestli nejsem těhotná a nic - ani z krve. V životě jsem neměla tak strašně rozhozenou menstruaci, a to ani když beru dlouhodobě léky na epilepsii. Říkala jsem si, že třeba i na krev mohlo být brzo, takže za další týden jsem šla znova jako samoplátce (to už by muselo být poznat) a taky nic, takže momentálně taky vůbec nevim co se se mnou děje (a doktorka má na mě vždy čas jen v termínu, kdy jsem buď v práci nebo nemám hlídání 😒 ).
Ale pokud jsi zatím zkoušela jen těhu test, určitě se objednej k doktorce (nebo rovnou na krev jako samoplátce) a neházej flintu do žita 😅 Testy mohou být pěkně nespolehlivý. Víc ti poradit neumím, ale určitě budu držet palce, aby to tentokrát vyšlo a hlavně to mělo dobrý konec 🙂 🙂

gajuska86
21. říj 2015

Na testy bych moc nespoléhala a zašla bych k doktorovi. Ono taky po revizi může být ta MS všelijaká, rozházená.

martinkka
21. říj 2015

Těžko říct, ale já bych to na těhotenství moc neviděla, spíš to vypadá na rozhozený menstr. cyklus. Každopádně bych si zašla k doktorovi. Příznaky co píšeš podle mě nemůžou souviset s těhotenstvím, protože v těhotenství je způsobuje právě zvyšující se hodnota hCG, který při negativním těhotenským testu zvýšený nemáš. A z vlastní zkušenosti vím, že je strašně snadné si tyhle příznaky vsugerovat ( když jsme se snažili o mimčo, tak jsem je "pociťovala" v podstatě každý měsíc. A když byla poslední MS 9.9., tak by jsi na testu podle mě musela mít už dávno pěkný dálnice. Tím, že byl minule test pozitivní později bych se moc neřídila, vzhledem k potratu se nejednalo o prosperující těhotenství, proto byl možná i ten test pozitivní až tak pozdě.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru