Těhotenství - test. Zkušenosti?

alex94
28. říj 2021

Ahoj,
Včera jsem si dělala test a vyšel tak nějak...jako by napůl pozitivní. Pak vložím fotku. Dneska jsem si dělala jiný a negativní. Menstruaci nemám už 14 dní. Je pravda, že jsem na začátku měsíce byla na hysteroskopii a možná se mi to opozdilo kvůli tomu. Sex mám samozřejmě nechráněný...
Má s tímhle někdo zkušenosti? Na gyndu jsem již objednaná, stejně tam musím.. děkuji

wladimira
28. říj 2021

@alex94 tenhle Clearblue dela hodně falešné duchy co jsem si všimla ….

misha31
28. říj 2021

Clearblue uz nikdy - pred 3 dny mi ukazal toto a jine testy jsou ciste. Clearblue jsem mela 3 testy a vsechny pozitivni, ale tehu nebudu.

alex94
autor
28. říj 2021

@wladimira tak děkuji 🙂 právě jsem si říkala, že to bude nějaký vadný

wladimira
28. říj 2021

@misha31 tyjo ale tohle už není duch ale čárka ..

misha31
28. říj 2021

@wladimira no prave, jenze carky mam jen na Clearblue :( a to uz 3...ale jine znacky snehobilo nebo vylovim ducha, ktery tam nejspis ani neni. Sice jsem to zatim stale nedostala, ale uz nekolik dni me boli podbrisek jak pri MS, tak ocekavam, kdy mrcha prijde

madaki31
28. říj 2021

@misha31 nechci ti dávat plané naděje...
Ale clearblue je hodně kvalitní, má super barvivo a mě ukázal duchy, čárku a na ostatních nic celých 5 dní...
A zítra budu 20 tt

pampeliska1313
28. říj 2021

@misha31 tak zkuste digitální clearblue. Mne vyšel, i když jsem na mamatestu lovila duchy.

misha31
28. říj 2021

@madaki31 jee, tak to je skvele 20tt ❤️ Ja si ted dam asi par dni klid od testovani a pockam, jestli ta mrsina neprijde 🙂

misha31
28. říj 2021

@pampeliska1313 dekuji, ja par dni ted pockam, jestli neprijde mrsina a kdyztak testnu znovu 🙂

veronika111111111
30. říj 2021

@misha31 me bolel hodne podbrisek jako pred ms kdyz jsem to mela dostat .. na testu mi ukazal 2 carky 8 dni po vynechani ms.. ted jsem zacinam 9tt 🙂

misha31
30. říj 2021

@veronika111111111 jee, tak to by bylo skvele. Clovek porad tajne doufa...pockam jeste tak 3 dny a zkusim test znovu. ❤️

veronika111111111
30. říj 2021

@misha31 zkus za to nic nedas 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru